Ένα παιδικό δωμάτιο… όνειρο μικρών ηρώων!

Όταν τα παιδιά μας περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας μέσα στο δωμάτιό τους, είναι για εμάς τις μανούλες πολύ σημαντικό να ξέρουμε πως αισθάνονται άνετα μέσα σε αυτό!

Ένα παιδικό δωμάτιο… όνειρο μικρών ηρώων!

Θέλουμε να μπορούν να συγκεντρώνονται, να εκφράζονται δημιουργικά, να καλούν τους φίλους τους για να παίζουν και να περνούν χρόνο παρέα, να έχουν γενικότερα ένα χώρο που θα τους εμπνέει. Η αλήθεια είναι πως έχουμε μεγάλο άγχος για όλη αυτή τη διαδικασία. Όμως, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται...

fox 3

Το παιδικό δωμάτιο θα πρέπει να είναι λειτουργικό, δίνοντας στο παιδί τη δυνατότητα να εξελιχθεί φυσιολογικά και να αναπτύξει την προσωπικότητά του. Εδώ έρχεται ο ειδικός του είδους: GAND. Κι αυτό διότι τα παιδικά έπιπλα της GAND παράγονται σε πολλά σχέδια και χρωματικές αποχρώσεις με στόχο να χωρέσουν τις ανάγκες και τα όνειρα των μικρών ηρώων μας!

Τα χαριτωμένα κορίτσια μας θα ξετρελαθούν με το πάλαι ποτέ αγαπημένο μας παιχνίδι: Τρίλιζα! Με τη σειρά FOX, μπορείς να χαρίσεις στην πριγκίπισσά σου ένα πολύ όμορφο παιδικό δωμάτιο σε κόκκινες αποχρώσεις με υπερυψωμένο κρεβάτι, πλαϊνή σκάλα για εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στον άλλον όροφο η οποία από μόνη της δημιουργεί και ευρύχωρα συρτάρια! Και ακόμη πιο χρήσιμο: Κάτω από το κρεβάτι σχηματίζεται ένας κενός χώρος που χρησιμεύει για την τοποθέτηση παιδικού γραφείου! Επιπλέον, μπορείς να προμηθευτείς και μία ανοιγόμενη ντουλάπα με ιδιαίτερο σχεδιασμό στις πόρτες!

cloe 3

Για τα δυναμικά αγόρια μας, η σειρά Chloe είναι μοναδική, αφού θα λατρέψουν τις κρεμ και μπλε απαλές αποχρώσεις! Ένα υπερυψωμένο κρεβάτι για να κοιμάται, με ευρύχωρα συρτάρια στη βάση του και μια συρταριέρα που θα χωρά όλες τις σημειώσεις του, με ροδάκια για πιο εύκολη μετακίνηση, είναι σούπερ λύση! Τοποθετώντας και μια ντουλάπα με ράφια τοίχου για διακοσμητικά αντικείμενα και το απαραίτητο παιδικό γραφείο, το παιδικό δωμάτιο θα γίνει ένας μοναδικός χώρος!

Ακόμη κι αν πρόκειται για αδερφάκια που μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο, στην GAND θα μπορέσετε να ανακαλύψετε έξυπνες λύσεις εξοικονόμησης χώρου, ενώ τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τα θετικά στοιχεία που τους παρέχει αυτή η συμβίωση!

Ανακαλύψτε τώρα τα παιδικά έπιπλα για κάθε νεανικό δωμάτιο σε μοναδικές τιμές και πάντα συνοδευόμενα από τη γραπτή εγγύηση 15ετών. Βρείτε μοναδικά σχέδια για το παιδικό δωμάτιο των νεότερων μελών της οικογένειας στο www.epiplagand.gr!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved