6χρονος ζήτησε δάνειο από «τράπεζα»-Δείτε την απαντητική επιστολή που έγινε viral!

Τα παιδιά γίνονται επίμονα όταν επιθυμούν κάτι πολύ. Δεν πτοούνται ακόμα και αν τους έχεις εξηγήσει πολλές φορές το λόγο που δεν μπορούν να έχουν αυτό που θέλουν τη δεδομένη στιγμή.

6χρονος ζήτησε δάνειο από «τράπεζα»-Δείτε την απαντητική επιστολή που έγινε viral!

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στον Mike, τον πατέρα ενός 6χρονου αγοριού, του Auren. Ο μικρός ζητούσε επίμονα 20 δολάρια για να αγοράσει ένα παιχνίδι. Παρ΄ ότι του έγινε ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να του δώσουν χρήματα, ο μικρός δεν το έβαλε κάτω. Προσπάθησε να πείσει τη μητέρα του, η οποία ήταν εκείνη που τον παρότρυνε να ζητήσει δάνειο από τον μπαμπά του!

Και καθώς η λέξη δάνειο ήταν άγνωστη στον μικρό, ο Mike τότε σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο άρνησης. Ετσι, αναζήτησε στο διαδίκτυο οτιδήποτε σχετικό για “Dad Bank”, έφτιαξε τα σχετικά λογότυπα και συνέταξε την απαντητική επιστολή:

«Με λύπη μας σας πληροφορούμε πως αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να παρέχουμε το δάνειο αξίας $ 20.00 που ζητήσατε. Μετά από έλεγχο του λογαριασμού σας, έχουμε βρει ότι δεν έχετε αρκετά χρήματα και το ιστορικό έδειξε ότι δεν είσαστε σωστοί στις υποχρεώσεις σας.
Επιπλέον, πάνω από 80 δολάρια έχουν δαπανηθεί για έξοδα παραστάσεως από τα Χριστούγεννα. Αυτό είναι ένα μη βιώσιμο ποσό δαπανών, μια που δεν μπορούμε την περαιτέρω όξυνση του οικονομικού προβλήματος και την παροχή βοήθειας με περαιτέρω χρέος που θα συμβεί σ’ αυτό το σημείο.
Aν θα θέλατε να ασκήσετε έφεση σ’ αυτή την απόφαση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα καταγγελιών μας στο .... Η μάνατζερ διαφωνίας μας σ’ αυτό τον αριθμό μπορεί να είναι σε θέση να μας πείσει να ανακαλέσουμε την απόφασή μας».

letter

Το...κορυφαίο της επιστολής αυτής είναι, μεταξύ άλλων, και το λογότυπο που γράφει : «Επειδή προφανώς φαίνομαι σαν να είμαι από χρήματα.»

Η γυναίκα του βρήκε την ιδέα του εκπληκτική και αποφάσισαν να κοινοποιήσουν την "απαντητική" επιστολή στο facebook και στο Reddit, όπου έγινε viral σε λίγα λεπτά!

Οσο για τον μικρό, τελικά πήρε το παιχνίδι που ήθελε, καθώς η μαμά του δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην επιθυμία του γιου της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved