Σκύλος που φοβόταν το ανθρώπινο χέρι λόγω κακοποίησης, λατρεύει τώρα το χάδι (βίντεο)

Σε αντίθεση με την εγκατάλειψη των ζώων που είναι ένα θέμα το οποίο κατά καιρούς απασχολεί τη δημοσιότητα, η κακοποίηση των ζώων αρχίζει να λαμβάνει το τελευταίο διάστημα μεγάλες διαστάσεις όχι μόνο στις φτωχές αλλά και στις αναπτυγμένες χώρες.

Σκύλος που φοβόταν το ανθρώπινο χέρι λόγω κακοποίησης, λατρεύει τώρα το χάδι (βίντεο)

Η ιστορία με τον σκύλο από τη Ρουμανία που έχει υποστεί κακοποίηση είναι μία από τις πολλές που διαβάζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα μέσα ενημέρωσης. Ο λόγος που το δημοσιεύουμε είναι για να υπενθυμίσουμε την αξία της ανθρωπιάς και την υποχρέωση που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας να τους διδάξουμε την ανεκτίμητη αξία της ζωής, ανθρώπων και ζώων.

Αυτό λοιπόν το σκυλί υπέστη τόση κακοποίηση, που όπως είπε ο διασώστης ζώων Kerry Wollacott, φοβόταν ακόμα και την ανθρώπινη παρουσία. Για άγγιγμα ούτε λόγος. Τελικά με την φροντίδα των κατάλληλων ανθρώπων, ο σκύλος που τώρα ονομάζεται Kayne βρήκε ένα νέο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο.«Όταν έφυγε ο σκύλος ζύγισε 6 κιλά και τώρα χάρη στην αγάπη και τη φροντίδα έφτασε τα 9,5 κιλά! », είπε ο Kerry Wollacott

Σήμερα, ο Kayne δεν φοβάται πλέον το χάιδεμα. Κι αυτό σημαίνει ότι έχει δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved