Φτιάξτε μοναδικά χειροποίητα στολίδια με τα παιδιά σας!

Στολίσατε το δέντρο, βάλατε τις μπάλες, τα φωτάκια, το αστέρι και το απολαμβάνετε να σας κρατά συντροφιά με τη μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα που δημιουργεί!

Φτιάξτε μοναδικά χειροποίητα στολίδια με τα παιδιά σας!

Τώρα που τα σχολεία κλείνουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων, τι θα λέγετε να φτιάξετε μερικές χειροποίητες μπάλες με το «αστέρι» σας;

Φτιάξτε παρέα τα πιο... «νόστιμα» στολίδια! Αν πλάσετε παρέα χριστουγεννιάτικα κουλουράκια, τότε το δέντρο σας θα... γλυκάνει! Είναι απλό: Φτιάχνετε τα κουλουράκια, σχηματίζετε τις φιγούρες που θέλετε, ανθρωπάκια και ζωάκια, μπαστουνάκια και χιονάνθρωποι... φαντασία να υπάρχει! Έπειτα, τα βάζετε στο φούρνο να ψηθούν και όταν κρυώσουν τα περνάτε με ένα διάφανο βερνίκι! Φροντίστε να τρυπήσετε τα κουλουράκια πριν τα ψήσετε, για να μπορείτε στη συνέχεια να τα δέσετε με κορδέλα χωρίς να σπάσουν. Και προσοχή τα παιδιά στο φούρνο βέβαια!

Αν θέλετε το δέντρο σας να έχει... προσωπικό χαρακτήρα, τότε κόψτε μαζί με το παιδί εικόνες από φωτογραφίες ή παλιές χριστουγεννιάτικες κάρτες και περάστε μια λεπτή κορδέλα στο πάνω μέρος. Έτοιμη η «μπάλα» και είναι τόσο μα τόσο προσωπική!

Το πιο όμορφο στολίδι στο δέντρο σας θα είναι φτιαγμένο από παιδικά χεράκια! Φτιάξτε παρέα ταρανδάκια, με τα μικρά του δαχτυλάκια! Πώς; Την ιδέα έχει η NIVEA! Δοκιμάστε τη και θα δείτε πως οι μικροί μας φίλοι θα ενθουσιαστούν με τις φιγούρες που θα κληθούν μόνοι τους να σχηματίσουν! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι φαντασία!

Μπορείτε κάθε χρόνο να φτιάχνετε μπάλες με ένα διαφορετικό concept, έτσι μετά από κάποια χρόνια θα μπορέσετε να στολίσετε ένα δέντρο με τα πρωτότυπα στολίδια που το παιδί σας έφτιαξε! Υπάρχουν τόσες ιδέες για χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις και τρικ που θα ξετρελάνουν τα παιδιά, μένει να τις ανακαλύψετε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved