Kidom του Allou! Fun Park: Παράδεισος για μικρούς και μεγάλους

Αυτό που λένε οι περισσότεροι γονείς ότι «περνάς καλά όπου περνούν καλά τα παιδιά σου», τελικά ισχύει 100%. Ειδικά όταν η μαμά δε μεγάλωσε ποτέ στην πραγματικότητα (δε θέλω γέλια, εννοώ στην ψυχή), τότε έχουμε τον τέλειο συνδυασμό που ακούει στο όνομα «Kidom του Allou! Fun Park »!

Kidom του Allou! Fun Park: Παράδεισος για μικρούς και μεγάλους

Θυμάμαι τη λαχτάρα και την προσμονή που είχα για να με πάνε οι γονείς στο Λούνα Παρκ μέχρι σήμερα που έγινα μαμά και μπήκα στα παπούτσια της δικής μου μαμάς. Μα πώς θα ήταν δυνατόν να στερήσω αυτή τη χαρά που έζησα κι εγώ στα... νιάτα μου, από την κόρη μου;

fggd

Πρόκειται για το απόλυτο μέρος διασκέδασης μικρών και μεγάλων. Γιατί όσο βλέπεις τα παιδιά σου ευτυχισμένα τόσο πιο ευτυχισμένος είσαι κι εσύ!

Ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα, δεν γίνεται να μην επισκεφτείς το «Βασίλειο των παιδιών» για παιχνίδι και ανεμελιά αφού έχει και δωρεάν είσοδο!

ikjKidom 3

Άλλωστε και φέτος τις γιορτές φροντίζει να δίνει στα παιδιά μας απίθανα δώρα, πολλές γιορτινές δράσεις και πάνω απ’ όλα ατελείωτο παιχνίδι!

Χιλιάδες χρωματιστά χριστουγεννιάτικα φωτάκια συνθέτουν ένα πραγματικά παραμυθένιο σκηνικό, ενώ τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα συμπληρώνουν ο πανύψηλος ξυλοπόδαρος και τα σκανταλιάρικα ξωτικά που κάνουν face painting με γιορτινά σχέδια – στη μικρή μου έκαναν ένα υπέροχο μπαλόνι «λουλούδι». Και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει ο αγαπημένος Άγιος όλων των παιδιών, ο Άγιος Βασίλης, που φέτος περιμένει τα παιδιά δίπλα από ένα αληθινό Χριστουγεννιάτικο έλατο, για να ακούσει τις ευχές τους.

allou kidom logo new ξεγυρισμένο 3

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτό που έμαθε και περιμένει με αγωνία η κόρη μου (αλλά και εγώ) που είναι οι Super 4 της Playmobil -Ο Πρίγκιπας Άλεξ, η πειρατίνα Ρούμπι, ο πράκτορας DNA και η νεράιδα Χαρά, βρίσκονται καθημερινά και αποκλειστικά στο Kidom για να συστηθούν στους μικρούς τους φίλους και να φωτογραφηθούν μαζί τους αλλά και να κληρώσουν απίθανα δώρα Playmobil. Έτσι οργάνωσα μία ολοήμερη βόλτα στο Kidom όπου παίξαμε, διασκεδάσαμε και τσιμπίσαμε πολλές πολλές λιχουδιές (popcorn και ζαχαρωτά... checked!), αλλά κάναμε και ένα πέρασμα από τα αγαπημένα μας Goody’s – γιορτές είναι άλλωστε ας το ρίξουμε όλοι λίγο έξω!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά μπείτε στο http://www.allou.gr/el/kidom/to-vasileio-ton-paidion

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Δέσποινα Καμπούρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved