Mε τα BIC® Kids τα μικρά χεράκια, θα κάνουν μεγάλα πράγματα!

Η δημιουργική έκφραση είναι ένα θεμελιώδες κομμάτι της ανάπτυξης των παιδιών.

Mε τα BIC® Kids τα μικρά χεράκια, θα κάνουν μεγάλα πράγματα!

Η ικανότητα τους να εκφράσουν δημιουργικά τα συναισθήματα και τις σκέψεις πάνω στο χαρτί, είναι ίσως το πιο σημαντικό στάδιο στην ενδυνάμωση των γραφοκινητικών δεξιοτήτων τους. Η εκτεταμένη γνώση και εμπειρία μας πάνω στα θέματα ανάπτυξης του παιδιού, έχει οδηγήσει στη δημιουργία μιας πλήρους γκάμας ειδών ζωγραφικής που «Συνιστάται από εκπαιδευτικούς»* και καλύπτει τις ανάγκες κάθε ηλικίας.

Ξεκινώντας από τη Σειρά των Αρχαρίων οι γονείς μπορούν να βρουν προϊόντα που ενισχύουν τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητες των παιδιών, ήδη από την ηλικία του 1 έτους. Τα προϊόντα αυτής της σειράς έχουν ειδικό μεγάλο μέγεθος λαβής, ώστε τα μικρά χεράκια που ξεκινούν να ανακαλύπτουν τη ζωγραφική, να μάθουν το χειρισμό τους.

Η σειρά έχει σχεδιαστεί γύρω από για την ασφάλεια του παιδιού με χαρακτηριστικά όπως η ανθεκτικότητα (μαρκαδόροι VisaColor XL και κηρομπογιές PlastiDecor XL) και η καινοτομία (ξυλομπογιές Evolution XL που δεν αφήνουν ακίδες ακόμη και εάν σπάσουν επειδή δεν περιέχουν ξύλο, αλλά συνθετική ρητίνη).Όμως τα BIC Kids® φροντίζουν και για τις μαμάδες... καθώς ακόμη και εάν τα παιδιά χάσουν τα καπάκια των μαρκαδόρων τους, το μελάνι δε θα στεγνώσει για 2 μήνες**!!!!( μαρκαδόροι VisaColor XL)

photo2

Από την ηλικία των 5 ετών, το παιδί χρησιμοποιεί συνεχώς προϊόντα ζωγραφικής, τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι. Η Βασική Σειρά BIC® Kids περιλαμβάνει προϊόντα με λεπτότερο κορμό, καθώς το παιδί είναι πλέον ικανό να χειρίζεται μικρότερα αντικείμενα και να φτιάχνει πιο λεπτομερείς ζωγραφιές και σχήματα. Λόγω της συχνής καθημερινής χρήσης, τα είδη ζωγραφικής αυτής της σειράς είναι μεγάλης διάρκειας, ανθεκτικά και εργονομικά! Ένα ακόμη βασικό χαρακτηριστικό για την καλύτερη χρήση είναι η ευκολία καθαρισμού, για παράδειγμα οι μαρκαδόροι Kid Couleur έχουν αποπλενόμενο μελάνι που μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα από το δέρμα και τα περισσότερα ρούχα και έτσι οι μαμάδες μένουν ήσυχες ενώ τα παιδιά...αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη! Εάν επιλέξετε τη συσκευασία σε Kid Couleur mini μέγεθος μπορείτε να έχετε μαζί σας τους μαρκαδόρους, όπου και εάν βρίσκεστε. Επιπλέον η κηρομπογιά PlastiDecor, δε θα λερώσει ποτέ τα χεράκια, όσο συχνά και εάν τη χρησιμοποιεί το παιδί σας.

photo3

Η δημιουργικότητα είναι μια άλλη βασική πτυχή της ανάπτυξης του παιδιού. Έχοντας πλέον αναπτύξει τις βασικές κινητικές δεξιότητες του, μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητά του με τη χρήση ειδών ζωγραφικής, που του επιτρέπουν να εμπλουτίσει με διάφορα εφέ τις δημιουργίες του! Η Δημιουργική Σειρά BIC® Kids περιέχει μαρκαδόρους με μελάνι ειδικού εφέ (προϊόντα BIC® Kids Color & Create και BIC® Kids Color & Erase), ξυλομπογιές με εφέ νερομπογιάς (BIC® Kids Aquacouleur) αλλά και κόλλες glitter για κάθε χειροτεχνία ή διακόσμηση!

photo4


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο www.bickids.com/el .

Στο website θα βρείτε περισσότερες από 300 δημιουργικές δραστηριότητες με χειροτεχνίες, ασκήσεις μνήμης, & ζωγραφικής, που ανανεώνονται συχνά, ώστε το παιδί σας να εξασκεί συνεχώς τις δεξιότητές του. Έτσι ενώ το παιδί παίζει και μαθαίνει στην ειδικά σχεδιασμένη «παιδική γωνιά», εσείς μπορείτε on line να παρακολουθείτε την πρόοδό του! Συμπληρωματικά έχει δημιουργηθεί η εφαρμογή BIC® Kids Play & Color (διαθέσιμη στο Google Play και App store), η οποία διατίθεται δωρεάν και προσφέρει στις μαμάδες που θα την κατεβάσουν, διαδραστικό υλικό για πολλές ώρες δημιουργικής απασχόλησης!

Με τη σωστή φροντίδα και προσοχή, αλλά και τα σωστά εργαλεία, το παιδί αναπτύσεται γρήγορα μπροστά στα μάτια σας, γιατί όπως τα BIC® Kids λένε πάντα ... τα μικρά χεράκια κάνουν θαύματα!

*88% των εκπαιδευτικών θα συνιστούσαν τη σειρά ζωγραφικής BIC KIDS (μέση βαθμολογία, βάσει δύο μελετών που διεξήχθησαν από την εταιρεία ερευνών Markteffect στη Γαλλία, στις 11 Ιανουαρίου 2013 με 227 εκπαιδευτικούς και στις 6 Μαΐου 2014 με 387 εκπαιδευτικούς.
**Εκτός από τον μαύρο μαρκαδόρο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved