Retro design για παιδιά με εκλεκτικά γούστα

Πολλά παιδιά αγαπούν το design και έχουν ιδιαίτερη αισθητική και άποψη για τα αντικείμενά τους. Επειδή μπορεί σε εμάς τους μεγαλύτερους τα πικάπ να είναι γνωστά και αγαπημένα αλλά η νέα γενιά τα ανακαλύπτει τώρα και επειδή τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, στα Public βρήκαμε μια πραγματικά μεγάλη γκάμα εκλεκτικών retro δώρων για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Retro design για παιδιά με εκλεκτικά γούστα

Τα δωμάτια των παιδιών μας έχουν πληθώρα gadgets, όμως ποιο λέει όχι σε ακόμη ένα; Εάν θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μερικές από τις όμορφες αναμνήσεις μας, τότε μια φωτογραφική μηχανή POLAROID είναι το ιδανικό δώρο. Με την ψηφιακή POLAROID INSTANT SNAP μπορούμε να ζωντανέψουμε τη μαγεία της κλασσικής στιγμιαίας εκτύπωσης φωτογραφίας. Στην εποχή που οι φωτογραφίες βγαίνουν σε πληθώρα, αλλά μένουν απλώς αποθηκευμένες στα smartphones, τα παιδάκια μας μπορούν να μοιραστούν τη χαρά της εκτύπωσης με μια μόνο κίνηση. Έτσι, τη νοσταλγία της στιγμιαίας εκτύπωσης μπορούν να τη βιώσουν σε μοντέρνο design και μικρό μέγεθος, με την ποιότητα της POLAROID!

POLAROID SNAP WHITE 129.99

Και εάν οι μικροί αγαπημένοι μας προτιμούν τις πολλές λήψεις για να διαλέξουν στη συνέχεια, τότε η DC FUJI INSTAX MINI 8, με κομψή σχεδίαση σε 2 διαφορετικά χρώματα, φέρνει στιγμιαία τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό της καθημερινής ζωή του παιδιού μας και είναι ένα τόσο όμορφο δώρο!

Και το πιο ζηλευτό δώρο όλων: Η LOMOGRAPHY CONSTRUCTOR for kids. Η αναβαθμισμένη έκδοση Konstruktor, με την κάμερα την οποία το παιδί θα φτιάξει μόνο του μαθαίνοντας «εκ των έσω» τη χρήση του φιλμ!

5767IUTYUJRTYH

Και εάν τα παιδιά μας ασχολούνται με τη μουσική, τότε το απόλυτο δώρο είναι τα νέα φορητά ηχεία Marshall Stanmore, που αποτελούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηχείων, με πολλές διασυνδέσεις και ισχυρό ήχο 80 Watt! Παρά το μικρό του μέγεθος, το Stanmore παράγει πανίσχυρο ήχο. Οι μικροί μας φίλοι, αλλά και οι έφηβοι που λατρεύουν τη μουσική, μπορούν πλέον να απολαύσουν πολύ υψηλό ήχο και βαθύ, εκρηκτικό μπάσο, σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού! Οι μικροί μας gadgetάκηδες θα μπορούν να αλλάζουν τραγούδια από το τηλέφωνό τους ή από το laptop, ή από οποιαδήποτε άλλη συσκευή Bluetooth, από απόσταση έως 10 μέτρα.

5TETYDGHDGHD

Επιστροφή στις ρίζες και ποιος δεν θα ήθελε ένα πικάπ ξανά στο σαλόνι; Παίρνουμε δώρο ένα πικάπ στους μικρούς μας θησαυρούς και... ακούμε κι εμείς λίγο! Είναι τόσο στιλάτα τα πικάπ που μπορείτε να βρείτε σήμερα στο Public που θα εντυπωσιαστείτε από το σχεδιασμό και την αισθητική που τα χαρακτηρίζουν! Άλλωστε, ποιος είπε ότι η εποχή των πικάπ τελείωσε; Ακούστε με τα παιδιά τους αγαπημένους σας δίσκους βινυλίου με το Crosley Executive, καθώς διπλώνει σε ένα όμορφο βαλιτσάκι μεταφοράς για ευελιξία! Από την άλλη το TD79GB πέρα από την αναπαραγωγή του βινυλίου θα δώσει στο παιδί την ευκαιρία να ακούσει τους αγαπημένους του σταθμούς στο ραδιόφωνο καθώς και να ψηφιοποιήσει τους δίσκους του μέσω USB!

456456

Αυτά τα Χριστούγεννα ένα δώρο με αισθητική και retro design θα προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση οικειότητας στους απαιτητικούς μικρούς μας φίλους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved