Smart forfour: Το αυτοκίνητο για τον άνδρα, τη γυναίκα και όλη την οικογένεια

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη μικροί και μεγάλοι μετρούν αντίστροφα για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που θα ανοίξουν τα δώρα τους. Τι όμως επιθυμεί μια γυναίκα ή ένας ενήλικας που μόλις έχει πάρει το δίπλωμά του; Μα φυσικά ένα μικρό και πάνω από όλα λειτουργικό ασφαλές αυτοκίνητο.

Smart forfour: Το αυτοκίνητο για τον άνδρα, τη γυναίκα και όλη την οικογένεια

Το νέο smart forfour παρουσιάζει έναν καινοτόμο σχεδιασμό αυτοκινήτου που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός τετραθέσιου και τετράπορτου. Κι ακριβώς αυτό είναι που το κάνει μοναδικό στην κατηγορία του. Χάρη στις μικρές εξωτερικές διαστάσεις και την ευκινησία του, είναι το τέλειο αυτοκίνητο για την πόλη. Με αξιοθαύμαστη χωρητικότητα για αποσκευές και χώρο για τέσσερις ενήλικες, το smart forfour είναι έτοιμο για όλα τα απρόοπτα που μπορεί να φέρει η καθημερινότητα.

134523465346545674

Τι θέλει ένας άνδρας; Μα φυσικά ένα ασφαλές αυτοκίνητο για να μετακινείται από το σπίτι στο γραφείο ή ένα ξεκούραστο αυτοκίνητο για τα μακρινά ταξίδια.

546456746754

Τι θέλει μια γυναίκα; Ένα μικρό αυτοκίνητο που θα μπορεί να παρκάρει εύκολα και ένα λειτουργικό αυτοκίνητο που θα χωράει τα ψώνια της ημέρας στο πορτ παγκάζ και τα παιδιά στα πίσω καθίσματα.

6746YUR76U4

Τι θέλει ένα ενήλικας που μόλις πήρε το δίπλωμά του; Ένα καινούριο αυτοκίνητο, μικρό και μεγάλο ταυτόχρονα, εντυπωσιακό για να εντυπωσιάσει τους φίλους/ες του και πάνω από όλα ασφαλές για τις μετακινήσεις του.

-MYUE56Y7456

Το μόνο αυτοκίνητο που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις όλων των παραπάνω είναι το smart forfour. Πολυάριθμες ευφυείς λύσεις φροντίζουν, ώστε το smart forfour να είναι το τέλειο αυτοκίνητο για όλα όσα έχετε προγραμματίσει για εσάς προσωπικά , για την οικογένειά σας και την παρέα σας.

Τα πίσω καθίσματα του smart forfour προσφέρουν μεγάλη πολυμορφικότητα στον εσωτερικό χώρο και περισσότερη ευελιξία σε εσάς. Οι πλάτες του ενιαίου πίσω καθίσματος μπορούν προαιρετικά να αναδιπλώνονται ξεχωριστά, ώστε με έναν επιβάτη πίσω να απομένει χώρος για ογκώδη αντικείμενα. Οι πλάτες διπλώνονται επάνω στο έδρανο του καθίσματος, έτσι ώστε να δημιουργείται μία σχεδόν επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης.

Και όσο αφορά το παρκάρισμα; Η στάθμευση στις μεγαλουπόλεις δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Το καλό είναι, ότι εσείς με το νέο smart forfour μπορείτε να εκμεταλλεύεστε άριστα οποιοδήποτε κενό χώρο. Ένα τετραθέσιο που, χάρη στον πίσω κινητήρα και μήκος μόλις 3,49 m, είναι τόσο απίστευτα compact, ώστε χωράει σε θέσεις στάθμευσης που άλλα τετραθέσια απλώς τις προσπερνούν.

768567ITJKTJUY

Αν λοιπόν σκέφτεστε να αγοράσετε για τον εαυτό σας ή να κάνετε δώρο σε κάποιον δικό σας άνθρωπο ένα αυτοκίνητο, που θα καλύπτει όλες του τις ανάγκες, τότε το smart forfour είναι η επιλογή σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved