Ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ διοργάνωσε το 1ο Street Handball!

Με στόχο τη διάδοση και ενίσχυση του αθλήματος της χειροσφαίρισης (handball) στην Ελλάδα, μέσω της ενημέρωσης των μικρών φίλων του Αθλητισμού για το ομαδικό αυτό άθλημα, ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ, η ομάδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ που πολύ γρήγορα κατόρθωσε να αγωνίζεται στην Handball Premier, διοργάνωσε το 1ο Street Handball!

Ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ διοργάνωσε το 1ο Street Handball!

Ένα μεγάλο event handball στους δρόμους της πόλης με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 μαθητές δημοτικών σχολείων της περιοχής της Ν. Ιωνίας!
Το πρωτοποριακό αυτό γεγονός που έφερε εις πέρας με επιτυχία ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ έλαβε χώρα στο parking του Δημοτικού Σταδίου της Νέας Ιωνίας, επί της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.

Σημαντική ήταν η συμβολή του ΟΠΑΝ Ιωνίας στη διοργάνωση, με πρωτοβουλία του προέδρου του κ. Σπύρου Αμανατίδη, καθώς και του κ. Γαβριήλ Σιδηρόπουλου, ενώ στη διεξαγωγή της διοργάνωσης συνέβαλε και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ), και φυσικά, οι προπονητές και αθλητές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο γενικός αρχηγός της ομάδας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ κ. Χαράλαμπος Προδρομίδης, με τη βοήθεια των προπονητών κκ. Τσακνή, Μπουνά, Δανήλου, καθώς και του προπονητή και υπεύθυνου ανάπτυξης της ομοσπονδίας, κ. Ιατρούδη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.iek-xini.edu.gr , www.iekxini-dikeas.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved