Το Home & Taste ολοκληρώνεται στο Golden Hall

Οι δύο τελευταίες μέρες του Home & Taste βρίσκουν το Golden Hall γεμάτο από ενέργειες και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Το Home & Taste ολοκληρώνεται στο Golden Hall

H Παρασκευή 23.10 είναι αφιερωμένη στη σοκολάτα, γι αυτό και το παιδικό cooking stage αναλαμβάνει η pastry chef Εβίτα Παπαχαραλάμπους και δημιουργεί cupcakes για τους μικρούς μας φίλους. Παράλληλα, τα ίδια τα παιδιά μπορούν να ετοιμάσουν τις δικές του ποδιές μαγειρικής και κορνίζες αλλά και να δοκιμάσουν μοναδικές γεύσεις παγωτού από το κατάστημα Ben & Jerry's. Την κεντρική κουζίνα αναλαμβάνει ο chef Βαγγέλης Δρίσκας δημιουργώντας τις δικές του συνταγές και γεμίζοντας τους διαδρόμους του Golden Hall με υπέροχες μυρωδιές.

Το Σάββατο 24.10 ολοκληρώνεται η ενέργεια Home & Taste και τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος θα ετοιμάσει στην κεντρική κουζίνα του Golden Hall συνταγές βασισμένες στη μοριακή κουζίνα και την τεχνοτροπία της, αλλά και ο Βαγγέλης Δρίσκας με τις δικές του συνταγές. Την παιδική κουζίνα αναλαμβάνει η αγαπημένη σε όλους μας Ναταλία Δραγούμη με ένα διαδραστικό παιχνίδι μαγειρικής, ενώ οι μικροί επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα φτιάξουν τούρτες, παγωτά και κολιέ από ζυμαρικά στο εργαστήρι Kids Arts & Crafts.

Και τις δύο ημέρες μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αφήγηση του παραμυθιού «Η Μάγισσα ΑΦΑΝΑ και ο Ιππότης PARANIX από την Κάρμεν Ρουγγέρη, και να περιηγηθούν στις εκθέσεις φωτογραφίας, Foto Retrospectiv & την έκθεση βιομηχανικού σχεδιασμού από τους We Design.

Ακόμα μία χρονιά η ενέργεια Home & Taste δημιούργησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους καλύτερους εκπροσώπους της μαγειρικής τέχνης και να μάθουν τα μυστικά τους, ενώ παράλληλα μπορούσαν να απολαύσουν μία χαλαρή βόλτα τους με τους αγαπημένους στα καταστήματα, να χαρούν τον καφέ τους ή να γευματίσουν σε ένα από τα εστιατόρια που διαθέτει.

Golden Hall.. First of all!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved