Απέραντο γαλάζιο και βουτιές στο Λασίθι! Ποιες είναι οι καλύτερες παραλίες του Αγίου Νικολάου;

Πέρα από όλα τα άλλα, το Λασίθι φημίζεται και για τις υπέροχες παραλίες του, οι οποίες από μόνες τους σου δίνουν ένα έξτρα κίνητρο να το επισκεφθείς φέτος. Παραδοσιακά ο νομός αποσπά κάθε χρόνο από τις περισσότερες Γαλάζιες Σημαίες στη χώρα μας.

Απέραντο γαλάζιο και βουτιές στο Λασίθι! Ποιες είναι οι καλύτερες παραλίες του Αγίου Νικολάου;

Από τον Μπάμπη Δούκα (cdoukas@dousiscom.gr)

Παραλίες που βρίσκονται είτε μέσα στην πόλη του Αγίου Νικολάου είτε πάρα πολύ κοντά σε αυτήν (όπως οι Κιτροπλατεία, Δημοτική πλαζ, Μαρίνα, Χαβάνια, Αλμυρός, Αμμούδι) θα σου επιβεβαιώσουν του λόγου το ασφαλές με τον πιο... δροσερό τρόπο, ενώ φροντίζουν να καλύψουν κάθε γούστο. Ψιλή, παχιά άμμος ή βότσαλο, γαλάζιο ή βαθύ μπλε, ζεστά ή κρύα νερά, ήρεμες και απάνεμες ή με κύμα και ιδανικές για water sports, δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο!

Τεράστια ποικιλία από ακρογιαλιές, αρκετές εκ των οποίων δεν ήταν μέχρι πρότινος ιδιαιτέρως δημοφιλείς αλλά που αξίζει με το παραπάνω να τις επισκεφθείς. Το ίδιο πράξαμε και εμείς, αφού αποσπάσαμε στοιχεία, ψάξαμε την κατάσταση, κατεβήκαμε πολλά μονοπάτια και συνυπολογίσαμε τη γνώμη ξένων που έρχονται επί χρόνια! Ποιες είναι αυτές; Ο Γαργαδόρος, η Κολοκύθα και το Βούλισμα.

Διαβάστε περισσότερα στο aboutickets.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved