Toy cup: 1 παιχνίδι για σένα, 1 δώρο για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Για τους λάτρεις του αυθεντικού παγωτού η δωδώνη είναι πάντα ο σταθερός καλοκαιρινός προορισμός. Αυτό το καλοκαίρι όμως, η δωδώνη πετυχαίνει να συνδυάσει την απόλαυση με το καλό για τον συνάνθρωπο, δημιουργώντας το toy cup. 

Toy cup: 1 παιχνίδι για σένα, 1 δώρο για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Το toy cup είναι το ξεχωριστό κύπελλο που δημιούργησε η εταιρεία ειδικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια. Κάθε ένα περικλείει στη βάση του ένα δώρο – έκπληξη για τους μικρούς φίλους που θέλουν να συνδυάσουν το παγωτό τους με ένα παιχνίδι. Το δώρο του toycupμεταφράζεται σε μια προσφορά ακόμη πιο ευχάριστη και απαραίτητη για τα παιδιά των «Σπιτιών Φιλοξενίας» της «Κιβωτού του Κόσμου».

Από το 1998, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας & Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» δραστηριοποιείται στη μέριμνα παιδιών που ζουν σε συνθήκες στέρησης.

Μέρος των εργασιών της Κιβωτού αφορά στη λειτουργία τεσσάρων «Σπιτιών Φιλοξενίας Παιδιών» στην Αθήνα και τον Πειραιά, όπου φιλοξενούνται παιδιά από τη βρεφική τους ηλικία μέχρι και την ενηλικίωσή τους. Σήμερα, φιλοξενούνται συνολικά περί τα 130 παιδιά.

Η απόκτηση ενός σύγχρονου οχήματος μεταφοράς των παιδιών αποτελεί διαχρονική ανάγκη της Κιβωτού για τη μετακίνηση των παιδιών από τα σπίτια φιλοξενίας στα σχολεία τους και στο κεντρικό της κτήριο.

Μέσω του toy cup η δωδώνη ενώνει τις δυνάμεις της με τους ανθρώπους της Κιβωτού διαθέτοντας το σύνολο του κέρδους από τις πωλήσεις του toy cup για τη συγκέντρωση του ποσού που απαιτείται για την αγορά ενός καινούργιου και ασφαλούς λεωφορείου, που είναι τόσο απαραίτητο!

Σημειώνεται πως το επιπλέον κόστος του toycup είναι 0,60€, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές ανεξαρτήτως ποσότητας και γεύσης. Παράλληλα, για αυτούς που θέλουν να συνεισφέρουν ακόμη περισσότερο, διατίθεται και μόνο του για το σπίτι ή στο πλαίσιο ενός παιδικού πάρτι.

Παράλληλα, η δωδώνη καλεί τους φίλους της να συνεισφέρουν στην προσπάθεια της Κιβωτού μέσω των τραπεζικών λογαριασμών πουη ΜΚΟ διατηρεί, αιτιολογία «λεωφορείο» (http://kivotostoukosmou.org/kivotos/content/view/23/43/lang,el/) ή καλώντας στο 901 11 170 170 (3,67€/κλήση εντός δικτύου ΟΤΕ).

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, κάθε επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα δωδώνη είναι όχι μόνο ευκαιρία απόλαυσης και χαράς, αλλά και προσφοράς στα παιδιά της Κιβωτού.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «Κιβωτό του Κόσμου»

Η «Κιβωτός του Κόσμου», είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς. Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά αυτά της «άλλης» Αθήνας, παιδιά που βίωναν καθημερινά την εγκατάλειψη, την αδιαφορία, το ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Στα 18 χρόνια λειτουργίας της η Κιβωτός έχει αναλάβει και εισαγάγει δράσεις πρωτοποριακές για την ανακούφιση του πληθυσμού που φροντίζει.

Οι περισσότερες δραστηριότητες κοινωνικής μέριμνας βρίσκονται στην Αθήνα, παράλληλα και προς ανταπόκριση στις σχετικές αιτήσεις βοηθείας από όλη την ελληνική επικράτεια, η Κιβωτός έχει ήδη δημιουργήσει κοινωνικές δομές στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων και στη Χίο .

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «δωδώνη»

Η δωδώνηδραστηριοποιείται στο κλάδο του premiumπαγωτού από το 1967.Κατέχει την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά της Gelateria και διατηρεί ένα ευρύτατο δίκτυο καταστημάτων διάθεσης των μοναδικών γεύσεών της στο κοινό.
Χρησιμοποιεί 100% φρέσκο ελληνικόγάλα, πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς (αυγά, φρούτα, ξηρούς καρπούς κλπ.) και εφαρμόζει όλους τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας τροφίμων κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Η παραγωγή των παγωτών γίνεται στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της εταιρίας στην Παλλήνη Αττικής, διασφαλίζοντας περισσότερες από 150 θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες, επικοινωνείτε με τον κύριο Γιάννη Καρδαρά, JNL+, 210.7720498

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved