Περίμενε να φτιάξει τα νύχια της στο ινστιτούτο αισθητικής, μέχρι που είδε αυτό το κοριτσάκι στην τηλεόραση! (εικόνα)

Ήταν μια συνηθισμένη μέρα για την σπουδάστρια της Νομικής σχολής, Μόλι Μπρίκετ.

Περίμενε να φτιάξει τα νύχια της στο ινστιτούτο αισθητικής, μέχρι που είδε αυτό το κοριτσάκι στην τηλεόραση! (εικόνα)

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο facebook, είχε αρχίσει να χάνει την υπομονή της, περιμένοντας να την εξυπηρετήσουν σε ένα ινστιτούτο αισθητικής που είχε πάει για να περιποιηθούν τα άκρα της. Κάπου εκεί ήταν που είδε στην τηλεόραση την Σέιτζ Μπέικερ και όλα άλλαξαν.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------009-8909-09

Η πεντάχρονη Σέιτζ, είχε διαγνωσθεί με λευχαιμία όταν ήταν μόλις 6 μηνών με αποτέλεσμα από τότε να κάνει μια σειρά χημειοθεραπειών για να καταφέρει να επιβιώσει. Στις ειδήσεις η οικογένειά της ζητούσε απεγνωσμένα συμβατό αιμοδότη, καθώς κανένας από τους δικούς της δεν είχε τον ίδιο τύπο αίματος!

Η Μόλι και παρά το γεγονός ότι δεν γνώριζε τη Σέιτζ, μόλις άκουσε ότι ο τύπος αίματος που ζητούσαν ήταν ο ίδιος με εκείνον που είχε εκείνη, δίχως να χάσει καιρό, έφυγε από το σαλόνι ομορφιάς και κατευθύνθηκε προς το νοσοκομείο για να βοηθήσει το πεντάχρονο κορίτσι.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------09-980-9-08-989-89-8

Η φοιτήτρια δώρησε ένα μέρος από το ήπαρ της και έτσι έσωσε το μικρό κορίτσι. «Ήταν θέλημα Θεού» είπε η έφηβη όταν την ρώτησαν τι ήταν εκείνο που την έκανε να τρέξει να βοηθήσει ένα άγνωστο πεντάχρονο κορίτσι!

Η οικογένεια της μικρής Σέιτζ, ευχαρίστησε δημόσια την σωτήρα της κόρης τους με ένα μήνυμα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο facebook.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------89-89-809-89-89-89
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved