Άκρως απορροφητικές και... πάνω από όλα Ελληνικές!

Μακάρι όταν είχα γεννήσει τη μικρή μου κόρη, να υπήρχαν οι πάνες Agnotis, θα είχα γλιτώσει και χρόνο και χρήμα! Τι εννοώ;

Άκρως απορροφητικές και... πάνω από όλα Ελληνικές!

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Δεν θα έχανα τον ύπνο μου, που ήταν τόσο σημαντικός ειδικά τους πρώτους μήνες με το μωρό στο σπίτι, για να πάω να βρω το σούπερ μάρκετ που είχε σε προσφορά τις πάνες που ήθελα και δεν θα κυνήγαγα και τις προσφορές.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------87uikjghjng

Σήμερα πια, κανένας γονιός δε χρειάζεται να περιμένει κάθε εβδομάδα τις προσφορές και να ψάχνει σε όλα τα super market για την καλύτερη τιμή πάνας. Αυτό γιατί οι νέες ελληνικές πάνες Agnotis, πέρα από από την αγνή προστασία, όπως υπόσχεται το όνομά τους, όχι μόνο είναι έως 40% φθηνότερες από τις άλλες πάνες, αλλά έρχονται και στην πόρτα σας εντελώς δωρεάν.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το www.agnotis.com να διαλέξετε τις πάνες που σας ταιριάζουν και έτσι, θα έχετε όλο το χρόνο φθηνές και ποιοτικές πάνες στην πόρτα σας, χωρίς καμία χρέωση για μεταφορικά!

-----------------------------------------------------------------------------------------------879o78

Το μοντέρνο και καλαίσθητό τους design, για το οποίο έχουν βραβευτεί με το βραβείο ΕΡΜΗΣ, κάνει τις Agnotis να ξεχωρίζουν από κάθε άλλη πάνα, αλλά αυτό που τις κάνει να διαφέρουν πραγματικά είναι η τεχνολογία που διαθέτουν. Με τέλεια ελαστική εφαρμογή, Velcro, πλαϊνά φράγματα και ειδικό απορροφητικό πυρήνα προσφέρουν απόλυτη και αγνή προστασία.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------89078097809

Τέλος αξίζει να σας αναφέρω ότι οι πάνες Agnotis διαθέτουν άριστη ποιότητα, έξυπνη κατασκευή και πληρούν όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα παραγωγής και ποιότητας. Έχουν ήδη πολύ μεγάλη απήχηση στις Ελληνίδες μανούλες καθώς είναι κατά 40% φθηνότερες από τις υπόλοιπες πάνες της αγοράς. Να θυμάστε ότι είναι ακόμα πιο οικονομικές εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στην συνδρομητική υπηρεσία.

Μάθετε περισσότερα για αυτές τις μοναδικές και ελληνικές πάνες στο www.agnotis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved