Μια μεγάλη γιορτή διοργάνωσε το νέο Fairy Clean & Care για το πιο αγαπημένο πρόσωπο όλων, τη μαμά!

Το πιο όμορφο κυριακάτικο τραπέζι έστρωσε την Κυριακή 10 Μαΐου, το νέο Fairy Clean & Care για την Γιορτή της Μητέρας. Οικογένειες με παιδιά βρέθηκαν στο χώρο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου για να γιορτάσουν το πιο αγαπημένο πρόσωπο όλων, τη μαμά.

Μια μεγάλη γιορτή διοργάνωσε το νέο Fairy Clean & Care για το πιο αγαπημένο πρόσωπο όλων, τη μαμά!

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν χειροποίητες κουτάλες και να ετοιμάσουν νόστιμα γλυκά για τις μαμάδες τους υπό την καθοδήγηση της γνωστής σεφ Νταιάν Κόχυλα. Καθ' όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, τον παλμό έδωσε με ζωντανή αναμετάδοση o Ρυθμός 9,49 με παρουσιάστρια, την όμορφη μανούλα και η ίδια, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ημέρα ήταν αφιερωμένη στις μητέρες και εκείνες ήταν εκεί για να απολαύσουν την όμορφη γιορτή που στήθηκε προς τιμήν τους... Στις μαμάδες με τις super δυνάμεις που μ' ένα μαγικό τρόπο τα καταφέρνουν όλα.

Η σύγχρονη μητέρα περνάει καθημερινά πολλές ώρες στην κουζίνα για να ετοιμάσει τα πιο νόστιμα φαγητά, τα πιο περίτεχνα γλυκά και τούρτες, για να φτιάξει αστείες φατσούλες από λαχανικά για το δείπνο... Και μετά απ' όλα αυτά έχει να φροντίσει και για το πλύσιμο των πιάτων. Σύμφωνα με έρευνα του Fairy, το 50% των μαμάδων προτιμά να επιμένει στο τρίψιμο των πιάτων για να φύγουν τα λιπαρά υπολείμματα φαγητού από να χρησιμοποιήσει καθαριστικό πιάτων.

Το αποτέλεσμα είναι να περνάει πάνω από 2 ώρες την ημέρα με τα χέρια μέσα στο νερό... Δηλαδή περίπου 730 ώρες το χρόνο!!! Το 25% των μαμάδων υποστηρίζει ότι τα χέρια τους δείχνουν όλο το άγχος της μητρότητας, ενώ το 80% δεν βρίσκει χρόνο για να φροντίσει τον εαυτό της.

Σε όλες αυτές τις μαμάδες που με τα χέρια τους κάθε μέρα δημιουργούν φανταστικά πράγματα , αξίζει ένας σύμμαχος στην καθαριότητα και στη φροντίδα, που δεν είναι άλλος από το νέο Fairy Clean & Care.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved