Γιατί μικροί-μεγάλοι αγαπούν τόσο πολύ τις κλασσικές ταινίες της Disney

Ναι, το παραδέχομαι. Είμαι 30 ετών και λατρεύω να βλέπω κλασσικές ταινίες της Disney. Πάντα έβλεπα cartoon και νομίζω θα βλέπω για πολλά χρόνια ακόμη.

Γιατί μικροί-μεγάλοι αγαπούν τόσο πολύ τις κλασσικές ταινίες της Disney

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Όχι, δεν μου αρέσουν αυτές οι καινούριες και εκμοντερνισμένες ταινίες animation, που τα γραφικά τους και τα σχέδια δεν έχουν τίποτε το παραμυθένιο. Μου αρέσουν οι απλές κλασσικές ταινίες της Disney, που σε ταξιδεύουν σε έναν κόσμο μαγικό. Και τώρα που προβάλλονται στα κανάλια Novacinema με τoν αποκωδικοποιητή εγγραφής Novabox+ μπορώ να τις απολαμβάνω με το κοριτσάκι μου όπου και όποτε θέλουμε!

------------------------------------PJ

Παλιότερα δεν παραδεχόμουν ότι βλέπω «παιδικά», οι φίλοι μου με κορόιδευαν, ειδικά όταν τους έλεγα ότι «δεν θα βγω γιατί έχει η τηλεόραση τον Πίτερ Παν και θέλω να τον δω». Τους φαινόταν αστείο. Όμως εγώ απολάμβανα περισσότερο μια ταινία στον καναπέ μου, με μια σακούλα ποπκορν αγκαλιά, παρά το θόρυβο και την πολυκοσμία. Από τότε που γέννησα τη μικρή μου όμως όλα ήταν πιο εύκολα.

Με τη δικαιολογία ότι «πάω σινεμά να δω αυτή την παιδική ταινία», μπορούσα και εγώ να γίνω για μια ακόμη φορά, παιδί μαζί της. Μου αρέσει που έχω παρέα σε όλο αυτό, μιας και ο σύζυγός μου δεν μπορεί να δει παιδικές ταινίες. Τώρα που τα σχολεία έκλεισαν είμαι χαρούμενη για δύο λόγους.

----------------------8UH

Πρώτα από όλα θα έχω το ζουζούνι μου στο σπίτι κάθε λεπτό και δεύτερον κάθε βράδυ θα κρυβόμαστε κάτω από το ροζ σεντονάκι της να απολαύσουμε τις ωραιότερες κλασικές ταινίες Disney χάρη στα κανάλια Novacinema. Και ευτυχώς που έχουμε και το Novabox+ και μπορώ να γράφω όλες τις ταινίες και να τις βλέπουμε όποτε γυρνάμε από τις βόλτες μας. Για όσους δεν το γνωρίζουν τα κανάλια Novacinema κάθε μέρα θα έχουν και μία από τις ωραιότερες κλασσικές ταινίες της Disney. Φαντασία, Πινόκιο, Πίτερ Παν, η Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων είναι μόνο λίγες από τις πολλές και εκπληκτικές ταινίες που ταξιδεύουν μικρούς και μεγάλους σε κόσμους μαγικούς. Σε κόσμους όπου η χρυσόσκονη και το καλό κυριαρχεί.

Αν είστε και εσείς γονείς που αγαπάτε τις κλασσικές ταινίες Disney, που θέλετε τα παιδιά σας να βλέπουν όμορφες και ποιοτικές παιδικές ταινίες οι οποίες πέρα από τη διασκέδαση έχουν να τους προσφέρουν και διδάγματα, αλλά και να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία στα κανάλια Novacinema και τον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+για να έχετε και εσείς τη δυνατότητα στο σπίτι σας να παρακολουθείτε αυτές τις όμορφες ταινίες Disney όποτε εσείς θέλετε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved