Έτσι θα φτιάξετε μόνες σας τις πιο όμορφες λαμπάδες σε χρόνο μηδέν!

Το Μεγάλο Σάββατο έφτασε και με ανυπομονησία περιμένουμε να έρθει το βράδυ να γιορτάσουμε την Ανάσταση! Αν δεν έχετε εφοδιαστεί ακόμα με λαμπάδες για εσάς και για εσάς, το βαφτιστήρι σας ή την οικογένεια σας, είναι η ιδανική ευκαιρία να τις φτιάξετε!

Έτσι θα φτιάξετε μόνες σας τις πιο όμορφες λαμπάδες σε χρόνο μηδέν!

Τα μαγαζιά θα είναι σήμερα ανοιχτά μέχρι και το απόγευμα, οπότε ακόμα και αν δεν έχει κάποια από τα παρακάτω υλικά, μπορείτε πολύ εύκολα να τα αγοράσετε! Οι λαμπάδες σας θα είναι μοναδικές, θα έχουν το δικό σας προσωπικό στοιχείο και φυσικά θα τις φτιάξετε να ταιριάζουν απόλυτα στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Τι θα χρειαστείτε:
λαμπάδες (όσες θέλετε να φτιάξετε)
κορδέλες σε ό,τι χρώματα θέλετε
τα διακοσμητικά που θα διαλέξετε
ψαλίδι
σπάγκο
κόλλα υγρή
χάντρες, χρυσόσκονη και ότι άλλο σας έρθει στο μυαλό!

1lampada

Διαδικασία:
Το πιο σημαντικό όταν ξεκινήσετε να φτιάξετε τις χειροποίητες λαμπάδες σας, είναι να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη να δημιουργήσει!

Ξεκινήστε τυλίγοντας το σπάγκο γύρω από τη λαμπάδα σε διάφορα σχέδια. Μπορείτε να διαλέξετε διαφορετικά χρώματα και να παίξετε με του συνδυασμούς! Προσοχή! Μην ξεκινήσετε να τυλίγετε από πολύ ψηλά γιατί όταν θα ανάψετε τη λαμπάδα σας το βράδυ, το κερί θα λιώνει πολύ γρήγορα.

Κολλήστε τις δύο άκρες του σπάγκου χρησιμοποιώντας την υγρή κόλλα, χωρίς όμως να ακουμπήσει στο κερί. Αφήστε την μερικά λεπτά και στη συνέχεια παίξτε με τα διακοσμητικά σας! Κολλήστε τα χρησιμοποιώντας και πάλι την κόλλα και διακοσμήστε με τις κορδέλες που σας αρέσουν!

Οι δικές σας λαμπάδες είναι σίγουρα ξεχωριστές και σε όποιον και αν τις δώσετε, θα τις λατρέψουν! Παίξτε με τα χρώματα και τα υλικά και μην ξεχάσετε να ορίσετε το παιδί σας πολύτιμο βοηθό σας! Θα το διασκεδάσει πολύ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved