Πώς να διατηρήσετε τη φυσική ισορροπία του πεπτικού σας συστήματος!

Ο κόσμος σήμερα κινείται με ταχείς ρυθμούς, με αποτέλεσμα ο τρόπος ζωής των ανθρώπων να εξελίσσεται ταχύτερα από το πεπτικό σύστημα. To γεγονός αυτό προκαλεί σειρά διαταραχών στο πεπτικό σύστημα, όπως δυσπεψία και καούρες.

Πώς να διατηρήσετε τη φυσική ισορροπία του πεπτικού σας συστήματος!

Γιατί συμβαίνει όμως αυτό;
Αυτό συμβαίνει διότι οι οικογένειες (είτε ως σύνολο είτε μεμονωμένα) δεν μπορούν να βρουν τον απαραίτητο χρόνο προκειμένου να γευματίζουν σωστά & ολοκληρωμένα. Τα παιδιά τρώνε στο σχολείο, οι γονείς τρώνε στο γραφείο τους, πολλές φορές όλα τα μέλη της οικογένειας τρώνε fast food ή σνακ σε άτακτες ώρες και ποσότητες. Αυτό σημαίνει ότι τα γεύματα είναι τις περισσότερες φορές βιαστικά, ίσως και ανθυγιεινά. Τα γρήγορα, ανθυγιεινά γεύματα δημιουργούν πολλές φορές δυσπεψία ή/και καούρες με ενοχλητικά συμπτώματα που ταλαιπωρούν εκείνους που τα υποφέρουν.

Τι μπορείτε να κάνετε;
Η αντιμετώπιση της καούρας παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο. Η αυτοθεραπεία με φάρμακα (χωρίς την γνωμάτευση κάποιου ειδικού υγείας) δεν συστήνεται. Εξάλλου, το 90% των περιπτώσεων πάσχει από περιστασιακή καούρα (έως 2 φορές την εβδομάδα) που σε αυτή την περίπτωση μπορεί να αντιμετωπιστεί με κάποιο αντιόξινο ή ακόμα καλύτερα αλγινικό προϊόν για πιο άμεση και παρατεταμένη ανακούφιση. Συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό σας, ώστε να σας συστήσει κάποιο σκεύασμα που θα σέβεται τη φυσική ισορροπία του γαστρεντερικού σας συστήματος.

Το Reduflux™, από την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων Benegast της Omega Pharma, περιέχει το 100% φυσικό ενεργό συστατικό Phycodol™ που προσφέρει άμεση δράση και ανακούφιση από την καούρα και την δυσπεψία ενώ η δράση του διαρκεί έως και 4 ώρες. To προϊόν είναι κατάλληλο για ενήλικες, για παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών, για εγκύους, αλλά και κατά την περίοδο της γαλουχίας. Δεν περιέχει ζάχαρη και έχει δροσερή γεύση μέντας, ενώ διατίθεται από τα φαρμακεία σε μασώμενα δισκία και σε υγρούς πόσιμους φακελίσκους. Πρόκειται για πιστοποιημένο Ιατροτεχνολογικό Προϊόν.

Επιπλέον, το site myeupepsia.gr παρέχει απλές και χρήσιμες συμβουλές για την ενδυνάμωση της ευεξίας και την αποκατάσταση του πεπτικού συστήματος από συχνά πεπτικά προβλήματα (καούρες, δυσκοιλιότητα, διάρροια, τυμπανισμός & αέρια).

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved