Δώστε κι εσείς ζωή και ελπίδα σε παιδιά που τη χρειάζονται, αγοράζοντας τις συλλεκτικές φιγούρες PLAYMOBIL play & give

Τι πιο όμορφο τώρα που έρχονται οι γιορτές να κάνετε δώρο στα παιδιά σας ένα παιχνίδι. Όχι όμως ένα απλό παιχνίδι αλλά τις δύο συλλεκτικές φιγούρες που έχει δημιουργήσει η PLAYMOBIL, για να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Δώστε κι εσείς ζωή και ελπίδα σε παιδιά που τη χρειάζονται, αγοράζοντας τις συλλεκτικές φιγούρες PLAYMOBIL play & give

Η κορυφαία, διαχρονική και πιο αγαπημένη μάρκα ποιοτικών παιδικών παιχνιδιών, το 2012 σχεδίασε και υλοποίησε για πρώτη φορά διεθνώς το πρωτοποριακό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PLAYMOBIL play & give, το οποίο έχει καθιερωθεί ως ένας αναγνωρισμένος θεσμός και συνεχίζεται φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά: Δύο συλλεκτικές φιγούρες, οι οποίες κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της PLAYMOBIL στη Μάλτα αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο κοινωνικό σκοπό.

Κάθε χρόνο, η PLAYMOBIL διαθέτει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των φιγούρων, στο Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ, για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών – Όραμα Ελπίδας.

Το 2014 το πρόγραμμα εξελίσσεται και μαζί με τις 2 νέες συλλεκτικές φιγούρες – το θαρραλέο ιππότη και την πανέμορφη νεράιδα – δημιουργεί μια μοναδική ιστορία προσφοράς και αγάπης: το παραμύθι 'PLAYMOBIL play & give' αφιερωμένο στα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας.
Με κεντρικούς πρωταγωνιστές τον Ιππότη Καλόκαρδο και τη Νεράιδα Ελπίδα, το παραμύθι PLAYMOBIL play & give υπογράφει ο γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων Αντώνης Παπαθεοδούλου. Με έμπνευση από τις αξίες του προγράμματος και τους σκοπούς του Συλλόγου 'Όραμα Ελπίδας', η ιστορία των δύο πρωταγωνιστών μεταφέρει το μήνυμα ότι το παιχνίδι μπορεί να σημαίνει ταυτόχρονα και προσφορά, δίνοντας με δημιουργικό τρόπο στα παιδιά ένα πολύτιμο μάθημα ζωής.

Οι φιγούρες PLAYMOBIL play & give γίνονται και φέτος σύμβολα αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς και μας ενώνουν όλους για ένα ξεχωριστό σκοπό. Διατίθενται σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, ενώ το συλλεκτικό παραμύθι, το οποίο εκδίδεται από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, διανέμεται δωρεάν από την PLAYMOBIL, στο PLAYMOBIL Fun Park.

Περισσότερες πληροφορίες: www.playmobil.gr, facebook.com/PlaymobilHellas, www.oramaelpidas.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved