NUK CARE, περιποίηση της επιδερμίδας και ευεξία

Η NUK, έχοντας ως κύριο μέλημά της την ευεξία του μωρού αλλά και της μαμάς, δημιουργεί τη σειρά περιποίησης NUK® CARE, εμπλουτισμένη με θαλάσσια εκχυλίσματα.

NUK CARE, περιποίηση της επιδερμίδας και ευεξία

Επί 50 και πλέον χρόνια η NUK βοηθά τους γονείς να εξασφαλίζουν τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών τους. Ήδη από τη στιγμή της γέννησης, το δέρμα του μωρού το βοηθά να εξοικειωθεί με τον έξω κόσμο και να δημιουργήσει δεσμούς με τους άλλους. Η επιδερμίδα του μωρού, ιδίως στους πρώτους μήνες της ζωής του, είναι πιο λεπτή και γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να ενισχυθεί ο προστατευτικός ρόλος που παίζει ενάντια στις επιδράσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος (αέρας, κρύο, ερεθισμοί κλπ.). Η λεπτεπίλεπτη βρεφική επιδερμίδα χρειάζεται ειδική φροντίδα και ήπια, φυσικά προϊόντα που είναι ειδικά μελετημένα για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες της υγείας, η NUK αφιέρωσε πολύ χρόνο στη μελέτη της ειδικής φύσης της επιδερμίδας των βρεφών και των μαμάδων τους. Αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη των προϊόντων NUK® CARE, μιας πρωτοποριακής σειράς προϊόντων υγιεινής και περιποίησης της επιδερμίδας, εμπλουτισμένης με θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία.

Η ειδική σύνθεσή τους που περιποιείται την επιδερμίδα (θρέψη, αποκατάσταση κλπ.) συμπληρώνεται από εκχυλίσματα φυκιών που φημίζονται για την αποτελεσματικότητά τους. Τα θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία και τα εκχυλίσματα φυκιών που συλλέγονται από μια προστατευμένη περιοχή στα ανοικτά του αρχιπελάγους Bréhat στη νοτιοδυτική Γαλλία, υποβάλλονται σε εντατικούς ελέγχους που εγγυώνται τη βέλτιστη χρήση τους σε καλλυντικά προϊόντα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ NUK® CARE,
ΜΙΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΠΟΥ
ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ...

BABY
Για την υγιεινή και την περιποίηση της επιδερμίδας του μωρού

BEAUTY
Για την περιποίηση της επιδερμίδας της μαμάς

Τα προϊόντα της σειράς NUK® CARE είναι υποαλλεργικά, δερματολογικά και παιδιατρικά ελεγμένα και η σύνθεσή τους περιέχει ελάχιστα πρόσθετα συστατικά:

97% ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ*
0% PARABEN/ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ/PEG/ΦΘΑΛΙΚΑ/ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ/ΣΙΛΙΚΟΝΗ/ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ
ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ & THΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ

Τα προϊόντα BABY είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ασφαλή και διατίθενται σε εύχρηστες και εξαιρετικά πρακτικές συσκευασίες:

• Η αντλία των μπουκαλιών λειτουργεί ως δοσομετρητής για τον καθορισμό της κατάλληλης ποσότητας προϊόντος, ενώ τα σωληνάρια ανοίγουν με το ένα χέρι, επιτρέποντας στη μαμά να συγκρατεί με το άλλο χέρι το μωρό.
• Τα μπουκάλια διαθέτουν σφραγισμένο προστατευτικό κλιπ και τα σωληνάρια πώμα χωρίς σπείρωμα ώστε το προϊόν να μην μπορεί να ανοιχτεί πριν από τη χρήση.
• Σε όλα τα προϊόντα αναγράφεται ημερομηνία λήξης και αριθμός παρτίδας για καλύτερη ιχνηλασιμότητα.
Με ειδική σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων.

*Μέση ποσότητα συστατικών φυσικής προέλευσης σε 8 προϊόντα της σειράς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved