Smart γενέθλια-Smart χαμόγελα! Το Smart Park γιορτάζει τα 3α του γενέθλια με μία ξεχωριστή γιορτή για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το αγαπημένο Εμπορικό Πάρκο της Αττικής, το Smart Park, έχει γενέθλια και η ευχή μας είναι να τα χιλιάσει...τα μπαλόνια στον ουρανό!

Smart γενέθλια-Smart χαμόγελα! Το Smart Park γιορτάζει τα 3α του γενέθλια με μία ξεχωριστή γιορτή για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η γιορτή έχει ήδη ξεκινήσει στη σελίδα του Πάρκου στο Facebook όπου μπορείτε να ευχηθείτε τα χρόνια πολλά προσθέτοντας μπαλόνια στον ουρανό του Smart Park και παράλληλα να στηρίξτε τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αφού για κάθε μπαλόνι, τα καταστήματα του Smart Park θα δωρίζουν στον φιλανθρωπικό οργανισμό 0,50€.

3453452

Την ημέρα των γενεθλίων, Σάββατο 25 Οκτωβρίου οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 11.00 το πρωί με πολλά street event ενώ η κορύφωση θα γίνει με δωρεάν συναυλία των Xanazoo στις 17.00 το απόγευμα η οποία θα ολοκληρωθεί με απελευθέρωση χιλιάδων μπαλονιών στον ουρανό του Smart Park.

Μην περιμένετε λοιπόν! Προσθέστε κι εσείς ένα μπαλόνι στο www.facebook.com/SmartPark.com.gr και ελάτε στο Smart Park, όχι μόνο για τα ψώνια και τη βόλτα σας αλλά και για να πάρετε μέρος σε μια ξεχωριστή γιορτή για μικρούς και μεγάλους!

Εμπορικό Πάρκο «Smart Park» στα Σπάτα, δίπλα στο Εκπτωτικό Χωριό.
Αττική Όδος: Έξοδος 16Ρ (προς Ραφήνα)-Έξοδος 18 (προς Σπάτα).
Πληρ. 210 6635 982

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved