Μεγάλη ανάσα ανακούφισης για εκατοντάδες γονείς! Ξεκινούν 125 δρομολόγια μεταφοράς μαθητών!

Τέλος στην ταλαιπωρία δεκάδων μαθητών έβαλε χθες με ανακοίνωση της η Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή προϊσταμένου της διεύθυνσης Οικονομικών Εμμανουήλ Κάββαλου την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν 125 από τα 916 δρομολόγια μεταφοράς μαθητών από και προς τα σχολεία τους.

Μεγάλη ανάσα ανακούφισης για εκατοντάδες γονείς! Ξεκινούν 125 δρομολόγια μεταφοράς μαθητών!

Γονείς και μαθητές από όλη την Αττική είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Εσωτερικών κατά της τελευταίας συνεδριασης για να ασκήσουν πίεση και όπως φαίνεται το αίτημα τους εισακούστηκε. Στην κατάμεστη αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολική Αττικής Πέτρος Φιλίππου δεσμεύθηκε ότι εντός 15 ημερών θα έχουν ελεγχθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο οι συμβάσεις για άλλα 438 δρομολόγια και ότι στις αρχές Νοεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και για τα υπόλοιπα 353 δρομολόγια.

Τελικά, η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου υπερψήφισε πρόταση ψηφίσματος, με την οποία η παρούσα περιφερειακή αρχή δεσμεύεται ότι θα καλύψει όλα τα δρομολόγια, ώστε να εξυπηρετηθεί το σύνολο των μαθητών, ότι αυτό θα γίνει σε στενή συνεργασία με τους δήμους και τους συλλόγους γονέων και ότι θα ασκηθεί η μέγιστη δυνατή πίεση προς την κυβέρνηση, ώστε να ξεκινήσουν τα δρομολογια το συντομότερο δυνατό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved