Το κατάστημα Prénatal Πάτρας μεταφέρεται σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο!

Ένα νέο κατάστημα Prėnatal άνοιξε σήμερα στην πόλη της Πάτρας, μόλις λίγα μέτρα πιο κάτω από το παλιό κατάστημα της οδού Ερμού, σε έναν καινούργιο και άνετο χώρο 4 επιπέδων, προσφέροντας ευρύτατη συλλογή προϊόντων βρεφανάπτυξης από τις καλύτερες μάρκες και εκτεταμένη συλλογή ρουχισμού για όλα τα γούστα.

Το κατάστημα Prénatal Πάτρας μεταφέρεται  σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο!

Στην πόλη της Πάτρας λειτουργεί από σήμερα νέο κατάστημα Prėnatal, το οποίο διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων για την έγκυο και για κάθε μαμά με παιδιά ως 8 ετών. Με συνολική έκταση πάνω από 700 τ.μ., σε 4 επίπεδα, το νέο κατάστημα στοχεύει στο να καλύψει πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών της με την ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρει και τις μοναδικές του υπηρεσίες.

Οι ευρύχωροι χώροι και οι ξεκάθαρες και εμφανείς επικοινωνίες των διαφόρων τμημάτων βοηθούν τον πελάτη να ψάξει και να βρει το καλύτερο προϊόν ανάλογα με τις ανάγκες του.

Στις κολεξιόν ρουχισμού θα βρείτε τα πιο trendy και μοντέρνα είδη ρούχων και αξεσουάρ, πάντα με τα κατάλληλα τεχνικά χαρακτηριστικά και την απαραίτητη εξειδίκευση που ταιριάζει στις μέλλουσες μαμάδες, στα νεογέννητα αλλά και στα μεγαλύτερα παιδιά.

Στο χώρο της βρεφανάπτυξης, δίπλα στα προϊόντα της Prénatal υπάρχουν οι καλύτερες μάρκες της αγοράς όπως, Chicco, Inglesina, Peg-Perego, Bebé Comfort, Graco, Stokke, Fisher Price, σε τεράστια ποικιλία που ξεπερνάει τα 400 μοντέλα.

Το νέο κατάστημα Prénatal διαθέτει επίσης ειδικά διαμορφωμένους χώρους που εξυπηρετούν τις ανάγκες της μαμάς και του παιδιού, όπως το nursery, ένα ιδιαίτερο σημείο στο οποίο η μαμά θα μπορεί να φροντίσει το παιδί της, αλλάζοντάς το και ταΐζοντάς το με απόλυτη ηρεμία.

Επιπλέον, στον πρώτο όροφο υπάρχει χώρος παιχνιδιού και τηλεόρασης για να απασχολεί τα παιδιά, ενώ οι γονείς κάνουν άνετα τα ψώνια τους στο κατάστημα.

Πιστοί στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, υποδέχονται το Φθινόπωρο με πολλές ενδιαφέρουσες προσφορές για τις μαμάδες της Πάτρας με -30% σε όλο το ρουχισμό της κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας, -20% σε όλα τα είδη βρεφανάπτυξης με σήμα Prénatal, -40% σε όλα τα είδη Libero, -50% σε όλα τα παιχνίδια Chicco, -25% σε όλα τα ηλεκτρικά είδη AVENT, αλλά και πολλές ακόμα ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε, μόνο έως 20 Σεπτεμβρίου!

Ξεφυλλίστε το φυλλάδιο για να δείτε όλες τις ακαταμάχητες προσφορές!
http://www.prenatal.gr/content/prenatal/el/news/neo_katasthma_Patra.html

Η Prénatal σας περιμένει στο νέο της κατάστημα με εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους!

Στοιχεία νέου καταστήματος Πάτρας
Διεύθυνση: Ερμού 25, Πάτρα | τηλ. 2610 623530
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο 09:00 – 15.00
Τρίτη – Πέμπτη - Παρασκευή 09:00 - 14:00 & 17:00 – 21:00

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο site www.prenatal.gr

www.facebook.com/prenatalgreece

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved