Το Baby Ecos της σειράς Disney Baby στηρίζει «Το χαμόγελο του παιδιού»

Το υγρό παιδικό απορρυπαντικό στην Ελλάδα, το Baby ECOS της σειράς Disney Baby, στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το Baby Ecos της σειράς Disney Baby στηρίζει «Το χαμόγελο του παιδιού»

Έχοντας ως πεποίθηση ότι η φροντίδα ενός παιδιού είναι προτεραιότητα ζωής και από τις σημαντικότερες κοινωνικές δράσεις, αλλά αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα το ρόλο, το όραμα και το έργο που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η Earth Friendly Products στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της προχώρησε σε μια ενέργεια σύμφωνη με την αποστολή και το όραμα της εταιρίας.

Mε κάθε τεμάχιο Baby ECOS 1,5L της σειράς Disney Baby που θα πωλείται στην Ελλάδα μέχρι τις 10-9-2014, θα δίνεται στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το ποσό των 0,50€.
Το Baby ECOS της σειράς Disney Baby, είναι ένα προϊόν από συστατικά που προέρχονται αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες, με μηδενικά κατάλοιπα στα ρουχαλάκια των παιδιών, προστατεύοντας έτσι την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα τους.
Το Baby ECOS της σειράς Disney Baby είναι ένα προϊόν που ανήκει στην οικογένεια της εταιρίας Earth Friendly Products κορυφαίας εταιρείας στην παγκόσμια κατάταξη της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας. Εντάσσεται στις πολύ λίγες εταιρείες, παγκοσμίως, με μηδενικό αποτύπωμα ενεργού άνθρακα και στις 100 πιο πράσινες εταιρείες των Η.Π.Α.
Στην ελληνική αγορά διακινεί προϊόντα καθαρισμού για οικιακή και προσωπική χρήση, υψηλής αποτελεσματικότητας, ασφαλή και προσιτά, από συστατικά που προέρχονται αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες. Τα προϊόντα της Earth Friendly Products παράγονται σε εργοστάσια τροφοδοτούμενα από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η παραπάνω ενέργεια αντικατοπτρίζει τις προσδοκίες της εταιρίας Earth Friendly Products να στηρίξει έναν μεγάλο οργανισμό, όπως «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μέσω του Baby ECOS της σειράς Disney Baby, που σέβεται το παιδί.

Το χαμόγελο του παιδιού είναι ένας εθελοντικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Βασίζεται στα αισθήματα και τα συναισθήματα των μελών του και καταφέρνει να τα μετατρέπει σε πράξη και δράση.

Σκοπός του «Χαμόγελου» είναι η αντιμετώπιση και η λύση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών. Η κύρια μέριμνα του οργανισμού είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού όχι μόνο στα χαρτιά αλλά στην πράξη, προσφέροντας τις υπηρεσίες του 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 μέρες τη βδομάδα, 365μέρες το χρόνο, δουλεύοντας για τη φυσική, ψυχική και ψυχολογική σταθερότητα του παιδιού.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» συνεργάζεται στενά με τις αρχές του κράτους (αστυνομία, εισαγγελία, νοσοκομεία) αλλά και με ιδιώτες που επιθυμούν να ανακουφίσουν τα προβλήματα του παιδιού. Σαν εθελοντικός οργανισμός το Χαμόγελο του παιδιού στηρίζει με τις ενέργειές του όλα τα ιδρύματα που ασχολούνται με τα θέματα του παιδιού

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved