Φτιάχνουμε αρωματική λαμπάδα της τελευταίας στιγμής

Αν εχετε αγοράσει όλες τις λαμπάδες αλλά ξεχάσατε να αγοράσετε για εσάς τους ίδιους, τότε σας προτείνουμε μια πολύ γρήγορη αρωματική λαμπάδα με υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα απλό κερί που ήδη πουλάνε έξω στους δρόμους για την Ανάσταση. 

Φτιάχνουμε αρωματική λαμπάδα της τελευταίας στιγμής

Τι χρειαζόμαστε:
1 λαμπάδα
Αποξηραμένα φρούτα (βρίσκετε έτοιμα ή μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας)
κορδέλες ή σχοινάκια
χάντρες
ξυλάκια κανέλλας
πιστόλι σιλικόνης ή κόλλα

Παίρνουμε την λαμπάδα και δένουμε μία ή περισσότερες κορδέλες, ό,τι χρώματος θέλουμε. Καθώς η σιλικόνη δεν κολλά πάνω στο κερί, θα πρέπει, για να σταθεροποιήσουμε την κορδέλα, να την κάνουμε μια γύρα στη λαμπάδα και να κολλήσουμε εκεί που ολοκληρώνεται ο κύκλος (δηλαδή η σιλικόνη να κολλήσει την κορδέλα πάνω στην κορδέλα). Γυρνάμε την κορδέλα γύρω από το κερί με όποιον τρόπο θέλουμε, και τελειώνουμε κολλώντας, όπως και στην αρχή, την κορδέλα πάνω στην κορδέλα. Παίρνουμε ένα αποξηραμένο φρούτο, του βάζουμε σιλικόνη και το κολλάμε πάνω στην κορδέλα. Παίρνουμε ένα ξυλάκι κανέλας και δένουμε πάνω του μια κορδέλα. Δένουμε χαντρούλες στις άκρες της κορδέλας.
Τέλος, κολλάμε την κανέλα πάνω στο αποξηραμένο φρουτάκι. Και η λαμπάδα μας είναι έτοιμη, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Πηγή: sintagespareas.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved