Πρόγραμμα για παιδιά - Τι να κάνουν στο σπίτι το βράδυ

Αυτές οι απλές βραδινές δραστηριότητες βοηθούν να απολαύσετε τις τελευταίες ώρες της ημέρας σας ως οικογένεια.

Πρόγραμμα για παιδιά - Τι να κάνουν στο σπίτι το βράδυ
Bigstock

Εάν είστε γονιός και μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά τα παιδιά σας θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σας, ίσως να ψάχνετε για κάποια διασκεδαστικά πράγματα.

Μπορείτε να διατηρήσετε τις βραδινές δραστηριότητες απλές. Η ουσία είναι να περνάτε πραγματικά χρόνο μαζί με τα παιδιά σας και να δεθείτε ως οικογένεια, στο τέλος της ημέρας.

Αυτές οι βραδινές δραστηριότητες που προτείνουμε είναι απλές και ενθαρρύνουν τις συζητήσεις με το παιδί σας.

1. Παίξτε στην αυλή

Ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει συνεπώς ήρθε η ώρα να βγείτε έξω. Παίξτε παιχνίδια τα οποία ενθαρρύνουν τον φιλικό ανταγωνισμό και βοηθούν να δημιουργήσετε υπέροχες αναμνήσεις.

2. Παρακολουθήστε μια σειρά

Τα κινούμενα σχέδια, οι κωμικές σειρές, οι εκπομπές με εκπαιδευτικά προγράμματα είναι όλα εξαιρετικές επιλογές. Μόλις επιλέξετε μια εκπομπή που αρέσει σε όλους, μπορείτε να δείτε ένα- δύο επεισόδια δημιουργώντας μια χαλαρή βραδιά.

Μπορείτε ακόμη και να προτείνετε μια σειρά που που αγαπούσατε εσείς όταν ήσασταν νέοι και νέες.

3. Παίξτε κρυφτό

Είναι ένα απλό παιχνίδι, αλλά είναι πραγματικά τόσο διασκεδαστικό ανεξαρτήτως ηλικίας. Είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο, το κρυφτό είναι διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια.

4. Ορίστε μια ώρα χωρίς οθόνη

Οι οθόνες κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και την ψυχαγωγία προσβάσιμη. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να ορίσετε μία ώρα που θα αφήνετε κάτω τα τηλέφωνα και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου. Με άλλα λόγια, θα περάσετε λίγο χρόνο ως οικογένεια.

5. Κάντε μια βραδιά ταινίας

Οι βραδιές ταινιών είναι απλές, αλλά μπορούν να γίνουν πολύτιμες αναμνήσεις για το παιδί σας. Αφήστε το να επιλέξει μια ταινία, να ετοιμάσετε παρέα τα σνακ και απολαύστε λίγο χρόνο μαζί χωρίς την πίεση της συζήτησης. Είτε πρόκειται για μια ταινία που προκαλεί βαθύτερες σκέψεις , είτε για κάτι απλά διασκεδαστικό, είναι μια νίκη για όλους.

6. Παίξτε με παζλ

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι η εργασία για την δημιουργία ενός ένα παζλ οδηγεί πάντα σε μια μακρά συζήτηση; Αφιερώστε, λοιπόν, λίγο χρόνο κάθε απόγευμα κάνοντας πρόοδο σε ένα μεγάλο παζλ μαζί.

Πηγή: lovetoknow.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved