Τα μυαλά που κουβαλάς 2 - Κάντε χώρο για νέα συναισθήματα

Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των studios της Disney και της Pixar «Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2» επιστρέφει!

Τα μυαλά που κουβαλάς 2 - Κάντε χώρο για νέα συναισθήματα
© 2023 Disney/Pixar. All Rights Reserved.

Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά—φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, με τη φωνή της Maya Hawke, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας».

tamialapoukoubalas.jpg.png

Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” επιστρέφει στο μυαλό της Ράιλι που μόλις μπήκε στην εφηβεία την στιγμή που τα κεντρικά επιδέχονται ξαφνικά σαρωτικές ανακατατάξεις ώστε να δημιουργηθεί χώρος για κάτι εντελώς απρόσμενο: νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που τόσο καιρό τρέχουν με μεγάλη επιτυχία τα κεντρικά, νιώθουν άβολα όταν εμφανίζεται η Ανησυχία! Και, όπως φαίνεται, έρχεται μαζί με παρέα.

Σε σκηνοθεσία Kelsey Mann και παραγωγή Mark Nielsen, η ταινία «Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2» βγαίνει αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 13 Ιουνίου 2024 από τη Feelgood.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved