Νέες πιο ενισχυμένες κάψουλες πλυντηρίου από την Dixan

To Dixan, που πρώτο παρουσίασε στην ελληνική αγορά τις κάψουλες πλυντηρίου, ένα χρόνο μετά τη μοναδική αυτή καινοτομία, έρχεται με ανανεωμένη τεχνολογία να λανσάρει τα Dixan Duo Caps.

Νέες πιο ενισχυμένες κάψουλες πλυντηρίου από την Dixan

Οι πρώτες και μοναδικές κάψουλες πλυντηρίου με διπλή δράση: από τη μια μεριά της κάψουλας υπάρχει η ενισχυμένη σύνθεση που προσφέρει αστραφτερή καθαριότητα ακόμη και στις χαμηλές θερμοκρασίες ενώ η άλλη μεριά της κάψουλας είναι πιο ενισχυμένη για αφαίρεση ακόμα και των πιο δύσκολων λεκέδων.

Τα Dixan Duo Caps αποτελούν την εξέλιξη στην τεχνολογία των caps, καθώς προσφέρουν ακόμα πιο αστραφτερή καθαριότητα, καταπολέμηση των λεκέδων αλλά και εξοικονόμηση καθώς μια μόνο κάψουλα είναι αρκετή για τέλεια καθαριστικά αποτελέσματα.
Αφεθείτε λοιπόν και εσείς στη μοναδική διπλή τεχνολογία των Dixan Duo Caps που προσφέρουν απόλυτη ευκολία στη χρήση καθώς τοποθετούνται απευθείας στον κάδο του πλυντηρίου και διαλύονται κατά τη διάρκεια της πλύσης για να απελευθερώσουν το 100% της καθαριστικής τους δύναμης!

Η νέα σειρά κυκλοφορεί με το άρωμα το κλασσικό και της λεβάντας, αλλά και το νέο multicolor με τη μοναδική καινοτομία που διατηρεί τα χρώματα στα ρούχα τόσο ζωντανά όπως και την πρώτη φορά που τα αγοράσατε.

Πληροφορίες για τη Henkel
Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: την Οικιακή Φροντίδα, τα Καλλυντικά και τις Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών αγαθών, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περίπου 47.000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €15,605 εκ. και λειτουργικά κέρδη €2,029 εκ. για το έτος 2011. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX, με την εταιρία να συγκαταλέγεται επίσης στο Fortune Global 500.

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas
Η Henkel δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1968, διανέμοντας αρχικά τα προϊόντα της μέσω αντιπροσώπων. Το 1989 η γερμανική Henkel KGaA αγόρασε το 57% των μετοχών της Ελληνικής εταιρίας " T. Τρύφων & Π. Καστρίνης Α.Ε." και η εταιρία μετονομάστηκε σε Henkel Hellas ΑΒΕΕ. Το 1998 η Henkel Hellas εξαγόρασε το 51% των μετοχών της Rilken ΑΒΕΕ η οποία αποτελεί εταιρία του ομίλου της Henkel στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στον κλάδο των καλλυντικών προϊόντων. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στα Απορρυπαντικά και τα Καθαριστικά Οικιακής Χρήσης, στα Καλλυντικά / Προϊόντα Προσωπικής Φροντίδας, στις καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και στα Βιομηχανικά Προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved