Η Uncle Ben's κλείνει τα 55 χρόνια στην ελληνική αγορά και το γιορτάζει με έναν μεγάλο διαγωνισμό

Το Uncle Ben's® γιορτάζει φέτος τα 55 χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα, με ένα μεγάλο διαγωνισμό για το καταναλωτικό κοινό.

Η Uncle Ben's κλείνει τα 55 χρόνια στην ελληνική αγορά και το γιορτάζει με έναν μεγάλο διαγωνισμό

Η Ελλάδα ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός σταθμός για το Uncle Ben's® στα τέλη της δεκαετίας του '60. Από τότε έχει γράψει ιστορία με την καινοτομικότητα των προϊόντων του, δίνοντας πάντοτε έμφαση στην ευκολία που προσφέρει - πρώτο το Uncle Ben's® λανσάρισε στην Ελλάδα το ρύζι σε σακουλάκι, αλλά και τα ρύζια Express που προσφέρουν έτοιμα γεύματα σε μόλις 2 λεπτά!

Το Uncle Ben's ® εγγυάται υψηλή ποιότητα και τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά. Γι' αυτό και εκατομμύρια γεύματα κάθε χρόνο φτιάχνονται στην Ελλάδα με Uncle Ben's®, από περισσότερο ή και λιγότερο έμπειρους στην κουζίνα.

Ταυτόχρονα, το Uncle Ben's® , ως ένα brand με φανατικούς φίλους σε πάνω από 100 χώρες, είναι αυτό που μας φέρνει πιο κοντά σε γευστικές απολαύσεις από όλες τις γωνιές του κόσμου, με μια μεγάλη ποικιλία από ethnic σάλτσες οι οποίες παρασκευάζονται με 100% φυσικά συστατικά.

Το Uncle Ben's® για να επιβραβεύσει την 55χρονη σχέση εμπιστοσύνης που έχει κτίσει με τους Έλληνες καταναλωτές, διοργανώνει διαγωνισμό με πλούσια δώρα, από 14 Οκτωβρίου έως και 30 Νοεμβρίου 2013. Συγκεκριμένα, 3 μεγάλοι τυχεροί κερδίζουν χρηματικό ποσό καθαρής αξίας €1.500 και 7 από μία συσκευή Apple iPad Mini Wifi 16GB.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και για τα προϊόντα Uncle Ben's® , μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.unclebens.gr .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved