#BackToSchool: DIY φάκελος από χαρτί για την ασφαλή φύλαξη της μάσκας

Φτιάξτε έναν εντυπωσιακό φάκελο για τη σωστή φύλαξη της μάσκας στο σχολείο.

#BackToSchool: DIY φάκελος από χαρτί για την ασφαλή φύλαξη της μάσκας

Σήμερα στις 16.00 αναμένεται να ανακοινωθεί η τελική απόφαση για την ημερομηνία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Είτε ανοίξουν στις 07, είτε 14 Σεπτεμβρίου, φέτος, η σχολική καθημερινότητά θα είναι πιο διαφορετική από κάθε άλλη φορά.

Τους όρους έναρξης των εκπαιδευτικών δομών για τη νέα σχολική χρονιά εν μέσω κορονοϊού, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα η Νίκη Κεραμέως. Μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την υποχρεωτική χρήση μάσκας από παιδιά και εκπαιδευτικούς καθ' όλη τη διάρκεια των διδακτικών ωρών σε κλειστούς χώρους.

Από τα απαραίτητα συνεπώς εφόδια για το σχολείο θα είναι και η προστατευτική μάσκα. Τα παιδιά θα πρέπει να συνηθίσουν την καθημερινή χρήση της, με τον σωστό όμως τρόπο. Η φύλαξη τη μάσκας είναι καθοριστικής σημασίας για την αποτελεσματικότητα της χρήσης της. Στα διαλείμματα τα παιδιά θα βγάζουν τη μάσκα στο προαύλιο και θα την ξαναβάζουν την επόμενη διδακτική ώρα. Στο ενδιάμεσο, είναι σημαντικό η μάσκα να φυλάσσεται σε ένα ασφαλές και καθαρό μέρος.

Ποιο μπορεί να είναι αυτό; Οι επιλογές είναι πολλές. Μπορείτε είτε να επιλέξετε κάποιο σακουλάκι το οποίο θα κλείνει αεροστεγώς, είτε κάποιο πουγκί που είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Η δική μας πρόταση για σήμερα είναι εντυπωσιακοί φάκελοι από χαρτί που μεταφέρονται και φυλάσσονται εύκολα. Μπορείτε να τους φτιάξετε πολύ εύκολα κι εσείς και να τους διακοσμήσετε όπως θέλετε με τα χρώματα και σχέδια που θέλετε.



back to school afierwma
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved