#Menoumekonta με τη ζωγραφική και ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά με τους κολλητούς μας

«Μαμά, μου λείπουν οι φίλοι μου», είναι αυτό που ακούω κάθε μέρα από το στόμα της κόρης μου, Νικόλ.

Μαργαρίτα Νικολάου
#Menoumekonta με τη ζωγραφική και ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά με τους κολλητούς μας

Δεν είναι και λίγο να είσαι ένα παιδί 10 ετών κλεισμένο στο σπίτι σου, μη μπορώντας να βγεις έξω να παίξεις στο πάρκο, να κανονίσεις playdate με κάποια από τις φίλες σου, να πας στο σπίτι της κολλητής σου να περάσεις ώρες ατελείωτες αγκαλιάζοντάς τη.

Περίπου έναν μήνα μέσα η Νικόλ έχει κάνει τα πάντα. Εκτός από διάβασμα, αγγλικά μέσω skype και χειροτεχνίες, παίζουμε επιτραπέζια, μαγειρεύουμε και γενικότερα κάνουμε ό,τι τρελό περνάει από το μυαλό μας. Φυσικά και στη ζωή μας όμως, υπάρχει και το τάμπλετ.

Υπάρχουν προγραμματισμένες ώρες που μπορεί να βλέπει τα αγαπημένα της βιντεάκια στο YouTube και να μιλά μέσω του δικού μου λογαριασμού στο Messenger με τους φίλους της!

#Μένουμε_Σπίτι και ζωγραφίζουμε για τις φίλες μας

«Μαμά, θέλω να ζωγραφίσω κάτι για τις φίλες μου για να τους πω πόσο τις αγαπώ και πόσο μου λείπουν!», μου είπε ένα απόγευμα δείχνοντάς μου το βιντεάκι της Κωτσόβολος.



«Είναι μια υπέροχη ιδέα Νικόλ μου! Φυσικά και μπορείς!». Δίχως να χάσω καιρό και βλέποντας πόσο ενθουσιασμένη ήταν κατέβασα το σκίτσο από το link της Κωτσόβολος και εκείνη με τη σειρά της έφτιαξε αυτή την υπέροχη ζωγραφιά που βλέπετε.

zografiki kotsovolos 1

«Μαμά, λες να γίνουν χαρούμενοι οι φίλοι μου; Μου λείπουν πολύ. Θέλω να δουν πόσο τους αγαπώ μέσα από τη ζωγραφιά μου!», μου είπε με τα μάτια της να λάμπουν από ευτυχία.

zografiki kotsovolos 3

Η ζωγραφιά της έχει τοποθετηθεί στο παράθυρο του σαλονιού μας και την κοινοποίησα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την χαρά της όταν η Κωτσόβολος κοινοποίησε τη δημιουργία της, στέλνοντας τη ζωγραφιά και την αγάπη της κόρης μου, ακόμη πιο μακριά... για να τη δουν κι άλλα παιδιά ώστε να κάνουν το ίδιο.

Μένουμε κοντά με τη ζωγραφική

Επισκεφθείτε κι εσείς τη σελίδα της Κωτσόβολος, κατεβάστε το σχέδιο και ζητήστε από τα παιδιά σας να το ζωγραφίσουν με το προσωπικό τους γούστο. Έπειτα φωτογραφίστε το & ανεβάστε το δημόσια στα social media σας χρησιμοποιώντας το hashtag #Menoumekonta και γεμίστε με τη θετική ενέργεια του παιδιού σας όλο τον κόσμο. H Κωτσόβολος θα το κάνει repost στέλνοντας την αγάπη σας ακόμα πιο μακριά, όπως έκανε και με τη ζωγραφιά της κόρης μου.

#Menoumekonta με όλους εκείνους που νοιαζόμαστε και αγαπάμε και βρίσκουμε ευφάνταστους τρόπους για δημιουργικές στιγμές στο σπίτι. Μένουμε Κοντά με τη Ζωγραφική και γεμίζουμε τα σπίτια μας και τις γειτονιές μας με χρώματα και αισιοδοξία!

#Staysafe και φροντίστε τους εαυτούς σας και τους γύρω σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved