Το άταχτο Συννεφουλίνι – Ευγένιος Τριβιζάς

Από τις εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο «Το άταχτο Συννεφουλίνι» του Ευγένιου Τριβιζά, σε εικονογράφηση Λίζας Ηλιού.

Το άταχτο Συννεφουλίνι – Ευγένιος Τριβιζάς

Οι εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ κυκλοφορούν το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Το Άτακτο Συννεφουλίνι». O αγαπημένος παραμυθάς όλων των παιδιών, που με τις υπέροχες ιστορίες του έχει μεγαλώσει τις τελευταίες γενιές των Ελλήνων… ξαναχτυπά με μια υπέροχη ιστορία πλημυρισμένη με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και μας διηγείται τα παθήματα ενός πολύ άτακτου σύννεφου! Θα του γίνουν άραγε μαθήματα;

Σε µια συννεφογειτονιά ζει µε τη µαµά του και την αδελφούλα του, τη Φούλα Φούλα Συννεφούλα, ένα σκανταλιάρικο συννεφουλίνι, που του αρέσει να κάνει αταξίες. Η µαµά του του ζητάει να της υποσχεθεί ότι θα είναι φρόνιµο. Το συννεφουλίνι το υπόσχεται, αλλά συνεχίζει να κάνει τη µία αταξία µετά την άλλη. Όταν η µαµά το µαθαίνει, για να το τιµωρήσει αποφασίζει να µην το πηγαίνει τις Κυριακές να κάνει τσουλήθρα στο ουράνιο τόξο, ούτε να το αφήνει να παίζει κυνηγητό µε τα άλλα συννεφάκια, αλλά η χειρότερη τιµωρία του είναι άλλη. Μια τιµωρία τόσο δυσβάσταχτη που δεν µπορεί να την αντέξει.

Διαβάστε περισσότερα στο Culturenow.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved