Πώς θα προετοιμάσεις τη μικρή σου μπαλαρίνα για τη νέα σεζόν;

Αρχίζουν τα σχολεία, χορεύουμε;

Πώς θα προετοιμάσεις τη μικρή σου μπαλαρίνα για τη νέα σεζόν;

Το καλοκαίρι πέρασε και οι μικρές μπαλαρίνες είναι έτοιμες να κάνουν τα πρώτα τους δειλά βηματάκια και να μπουν σε έναν καινούργιο φανταστικό κόσμο, αυτόν του χορού!

Ποια δεν ενθουσιάζεται και μόνο στην ιδέα ότι ξεκινούν τα πιο συναρπαστικά μαθήματα στο πρόγραμμά της; Λογικό αν σκεφτούμε ότι το μπαλέτο βοηθάει τα κοριτσάκια να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, τονώνει την αυτοπεποίθησή τους, συμβάλλει στη σωστή στάση του σώματος και τα γυμνάζει. Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα οφέλη του, στα αγγελούδια μας!

Συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις όλα όσα χρειάζεται η πριγκίπισσά σου. Ποια είναι, λοιπόν, τα απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να έχει στην τσάντα της κάθε μπαλαρίνα;

Κορμάκι

kormaki paidiko 2

Απαραίτητο για τη μικρή μας χορεύτρια. Το κορμάκι «αγκαλιάζει» το σώμα ώστε να τονίζονται καλύτερα οι χορευτικές κινήσεις. Βρες το χρώμα που ταιριάζει στη δική σου μπαλαρίνα εδώ!

Καλσόν

kalson 2

Το ροζ καλσόν έχει καθιερωθεί στο χώρο του κλασικού μπαλέτου και βοηθάει στο να διατηρούνται στη σωστή θερμοκρασία τα πόδια της χορεύτριας, ενώ παράλληλα τα αναδεικνύει. Η μικρή σου, φορώντας το, θα δείχνει πιο γλυκιά από ποτέ!

Παπούτσια

ballet shoes 2

Πρόκειται για τα μαλακά παπούτσια χορού, δερμάτινα ή υφασμάτινα, σε ροζ χρώμα. Αγκαλιάζουν το πέλμα του ποδιού και αποτελούν το τελείωμα της κίνησης ως επιστέγασμα ενός αρμονικού και άρτιου αποτελέσματος. Πάρε μία ιδέα για να επιλέξεις το πιο όμορφο και αναπαυτικό ζευγάρι για τη μικρή σου εδώ!

Ζακετάκι

zaketaki 2

Για τις κρύες ημέρες του χειμώνα σου προτείνουμε ζακετάκια σε διάφορα χρώματα για να κρατούν τις μπαλαρίνες μας ζέστες πριν και μετά το μάθημα του χορού. Φορώντας το θα νιώθουν σαν πραγματικές πριγκίπισσες!

Στα Plie Dancestores θα βρεις αυτά και πολλά ακόμη ποιοτικά ρουχαλάκια χορού που θα «αγκαλιάσουν» το κοριτσάκι σου.

set ballet

Έτσι, θα είναι πανέτοιμο για το πρώτο μάθημα της σεζόν! Χορεύουμε, λοιπόν;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved