PLAYMOBIL NOVELMORE - Ιππότες σε συναρπαστικές μάχες

Όποιος έχει μεγαλώσει με PLAYMOBIL να σηκώσει το χέρι ψηλά! Θυμάμαι πόσες ώρες έχουμε αφιερώσει περιμένοντας να τελειώσουμε το διάβασμα ή να έρθει το Σαββατοκύριακο για να κάτσουμε να συναρμολογήσουμε τα PLAYMOBIL μας. 

PLAYMOBIL NOVELMORE - Ιππότες σε συναρπαστικές μάχες

Να μαζευόμαστε οι φίλοι, μικροί και μεγάλοι στο σπίτι ή στις διακοπές για να παίξουμε παρέα και ο καθένας να αναλαμβάνει μια σελίδα από το βιβλιαράκι των οδηγιών μέχρι να καταφέρει να το φτιάξει όπως ακριβώς στην φωτογραφία!

2-playmobile.jpg

Αχ! Πως περνάει ο καιρός και να που έφτασε και η μέρα που τα δικά μου παιδιά ανακάλυψαν τον συναρπαστικό κόσμο της PLAYMOBIL!

Έναν κόσμο μυθικό, βγαλμένο από κάθε φαντασία! Τώρα που σιγά σιγά μεγαλώνει ο Γιώργος (μαθητής του δημοτικού πια) του είπα ότι μπορούμε μια μέρα να ξεκινήσουμε την δική του συλλογή με PLAYMOBIL! Και έτσι περιηγηθήκαμε στο site και διαλέξαμε τη σειρά NOVELMORE! Such a boys thing! Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει από το unboxing και την συναρμολόγηση ο Στέφανος! Μπορεί να είναι μικρότερος, αλλά πιστέψτε με η χαρά του και ο ενθουσιασμός του δεν κρύβονται!

3-playmobile.jpg

Όσο συναρμολογούσαμε το πεδίο της μάχης, τόσο πιο πολλές ερωτήσεις έπεφταν στο τραπέζι! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι μαζί με τα παιδιά μου μαθαίνω κι εγώ αλλά τι πιο ωραίο για εμάς τους γονείς και τα παιδιά μας, από το να περνάμε ποιοτικό αλλά και δημιουργικό χρόνο μαζί!

Παιδιά, οι Ιππότες του Novelmore, Ιππότες τα παιδιά!
Να σας γνωρίσω πρώτα τον πρίγκιπα Arwynn! Ο αγαπημένος του Γιώργου, κυρίως επειδή είναι πρίγκιπας αλλά και ιππότης! Ο γενναίος ιππότης του Novelmore πολεμάει πάντα με την ψυχή του για το καλό του βασιλείου και είναι πάντα έτοιμος για νέες περιπέτειες. Οι καλύτεροι του φίλοι είναι η Gwynn και ο Dario.

4-playmobile.jpg

Η Gwynn θα είμαι εγώ γιατί σύμφωνα με το Novelmore είναι η σπουδαιότερη πολεμίστρια και είναι και η αρχηγός της επίλεκτης ομάδας NovelForce.
Ξεχωρίζει για την ευφυΐα και τη γενναιότητά της. (Ξεκάθαρα εγώ)! Ο Dario Da Vanci είναι ένας πολυμήχανος εφευρέτης, αρκετά ντροπαλός και διστάζει κάθε φορά που οι φίλοι τον προσκαλούν σε νέες περιπέτειες.

Με τη τελευταία του εφεύρεση, το Ανεμόπτερο, ο Dario πετάει πάνω από το βασίλειο του Novelmore και εξασκείται στο σημάδι. Έχουμε τους Επιδρομείς του Burnham,
μία ομάδα παρανόμων που τους ενώνει η αγάπη τους για την φωτιά. Το βασίλειο τους έχει χτιστεί πάνω σε έναν τεράστιο ηφαιστειακό κρατήρα. Όπου κι αν βρεθούν, οι φλόγες δεν αργούν να εμφανιστούν. Έχουν πάντα συντροφιά τους, παράξενα πλάσματα της φωτιάς, όπως δράκους, δαίμονες και φλογερά άλογα, τα οποία μεγαλώνουν την καταστροφική τους δύναμη.

Ο Brody Burnham έχει ταξιδέψει σε όλα τα βασίλεια του κόσμου. Με την επιστροφή του, είναι αποφασισμένος να ηγηθεί της ομάδας των επιδρομέων του Burnham. Όμως, έχει να αντιμετωπίσει δυο πολύ μεγάλα εμπόδια, τον πατέρα του και τον Kahboom.
Οι ιππότες του Burnham θα τον χρησιμοποιήσουν για να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στο βασίλειο του Novelmore.

Ο Kahboom (aka Στέφανος) πήρε το όνομά του από την εμμονή του με τα πυροτεχνήματα. Είναι ο βασιλιάς της σκανταλιάς (έτσι εξηγείται) και διασκεδάζει προκαλώντας την φλογερή οργή του Bayron Burnham. Αν τα παιδιά σας αγαπούν τα παιχνίδια PLAYMOBIL τότε ειλικρινά αξίζει να περιηγηθείτε στον μυθικό κόσμο του Novelmore.

Λοιπόν μικροί μου ιππότες, σηκώστε τις ασπίδες σας, τεντώστε τα τόξα σας και ακονίστε τα σπαθιά σας!

Είμαστε πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε τους σπουδαιότερους Ιπποτικούς Αγώνες στο Novelmore!

We are coming for you!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved