Ένα γράμμα για τον Άγιο Βασίλη

Εσείς γράψατε το γράμμα σας στον Άγιο Βασίλη για φέτος;

Ένα γράμμα για τον Άγιο Βασίλη
Bigstock

Η πιο όμορφη και γιορτινή περίοδος του έτους έφτασε.

Κάθε χρόνο τα παιδιά ανυπομονούν να στολίσουν, να κυκλοφορήσουν στους στολισμένους δρόμους και φυσικά να ανοίξουν τα δώρα που όλο χαρά βρίσκουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αγαπημένη παράδοση πριν από αυτό; Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

Άγιος Βασίλης: Ένας σημαντικός μύθος για τα παιδιά

H ψυχολόγος και συνεργάτης του Mothersblog.gr, Μαρίνα Μόσχα, αναφέρει ότι ο Άγιος Βασίλης είναι ένας σημαντικός μύθος για τα παιδιά. Μέσα του κρύβονται συμβολισμοί και έννοιες όπως αυτές της καλοσύνης, της προσφοράς και της αγάπης. Επίσης, ο μύθος του Άγιου Βασίλη διεγείρει την παιδική φαντασία και τη δημιουργικότητα.

Ένα γράμμα για τον Άγιο Βασίλη

Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη είναι μία αγαπημένη ιεροτελεστία των γιορτών για τα παιδιά. Σε μία κόλλα χαρτί και με αφοπλιστική ειλικρίνεια καταγράφουν επιθυμίες και ευχές. Γράμματα συγκινητικά, αστεία, το κάθε ένα μοναδικό και ιδιαίτερο.

Το ίδιο θα κάνουν και φέτος.

Για 31η χρονιά, τα κόκκινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων έχουν τοποθετηθεί έξω από τα κεντρικά και όχι μόνο καταστήματα της χώρας και περιμένουν τα γράμματα των παιδιών.

Τα ξωτικά των ΕΛΤΑ έχουν ήδη αρχίσει να συλλέγουν τα πρώτα, τα οποία στη συνέχεια φροντίζουν να μεταφέρουν στον Άγιο Βασίλη.

Εσείς έχετε στείλει το γράμμα σας για φέτος; Εάν όχι, δεν έχετε παρά να μπείτε στη διαδραστική σελίδα hohoho.elta.gr. Εκεί μπορείτε να βρείτε:

  • Οδηγίες για να στείλετε το γράμμα σας
  • Έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα
  • Το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλετε το γράμμα σας
  • Εκπαιδευτικά και δημιουργικά παιχνίδια για τα παιδιά
AFISA AG BASILHS 50X70
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved