Τα μάθατε; Στήθηκε μεγάλη ΣτρουμφοΓιορτή στο Kidom

Και να που ήρθε το καλοκαίρι, κλείσανε τα σχολεία και εμείς βρισκόμαστε εδώ για να σας πούμε ότι θα γίνει "χαμός" στο Kidom του Allou! Fun Park!

Μαργαρίτα Νικολάου
Τα μάθατε; Στήθηκε μεγάλη ΣτρουμφοΓιορτή στο Kidom

Γιατί; Μα γιατί φοράει τα μπλε του και υποδέχεται τα Στρουμφάκια! Ναι, ναι, καλά διαβάζετε. Η Στρουμφίτα, ο Μπάρμπα-Στρουμφ και πολλά αγαπημένα μας στρουμφάκια έμαθα ότι θα βρίσκονται στο Kidom του Allou! Fun Park! γιατί έχουν μια σημαντική αποστολή. Να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά, τους νέους αλλά και τους ενήλικες για την προστασία του περιβάλλοντος, δίνοντας έτσι τη δική τους στρουμφοεκδοχή στην έννοια της φράσης «Προστάτεψε κι εσύ τον Μπλε Πλανήτη σου!»

Από 25 Ιουνίου έως και 15 Σεπτεμβρίου τα στρουμφάκια θα είναι στο Kidom του Allou! Fun Park

stroumfakia kidom allou fun park 5

Όχι, αγαπημένη μου φίλη... δεν έχεις δικαιολογία για να μην πας. Κάθε άλλο τα Στρουμφάκια και το Kidom θα σε/μας περιμένουν από 25 Ιουνίου έως 18 Σεπτεμβρίου σε μια μεγάλη ΣτρουμφοΓιορτή γεμάτη δράσεις για το περιβάλλον, υπέροχες στρουμφοκατασκευές και πολύ παιχνίδι! Παιχνίδι που θα ξετρελάνει τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά. Δώδεκα χρόνια τώρα που το επισκεπτόμαστε με την κόρη μου, ξέρουμε ότι η διασκέδαση εκεί είναι δεδομένη.

Το Στρουμφοχωριό στήνεται στο Playland του Kidom

Και ποιο παιδί δεν θέλει να επισκεφθεί τα μανιταρόσπιτα των αγαπημένων Στρουμφ. Ένας υπέροχος, δροσερός και καταπράσινος χώρος θα κάνει τα παιδιά να φτιάξουν όμορφες κατασκευές, να μάθουν για τη φύση, να αγαπήσουν περισσότερο τη θάλασσα και τέλος, να επιβραβευθούν από την Ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ με το Πράσινο Πιστοποιητικό Στρουμφοανακυκλωτή!

stroumfakia kidom allou fun park 1

Άλλα παιχνίδια θα έχει;

Μα φυσικά και θα έχει! Facepainting, ζωγραφική, φύλλα δραστηριοτήτων, χειροτεχνίες και κατασκευές περιμένουν τα παιδάκια μας για να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές και να χαρούν ατελείωτο παιχνίδι στο πάρκο. Αυτό περιμένει και η κόρη μου πώς και πώς. Τι; Επειδή είναι 12 ετών; Οι δράσεις απευθύνονται όχι μόνο στα μικρά παιδιά, αλλά και τα μεγαλύτερα.

Εκτός από το στρουμφοχωριό όμως, τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν πολύ παιχνίδι στον ολοκαίνουριο παιχνιδότοπο PlayLand με τα τεράστια φουσκωτά, στο μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, στο τρενάκι Mini Big Apple, στα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo,στον πύργο Youpi Tower, στα βαρκάκια Bloom – Bloom, και σε πολλά ακόμα παιχνίδια!

Στρουμφάκια - Περήφανοι πρεσβευτές των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Εθνών

Τα Στρουμφάκια έχουν στόχο και σκοπό και σίγουρα έχουν να προσφέρουν πολλά στα παιδιά που θα βρεθούν κοντά τους, εκτός από το ατελείωτο παιχνίδι. Θα μάθουν πώς να φυτεύουν και να πρασινίζουν το περιβάλλον, θα μάθουν πώς καθαρίζουμε την παραλία, θα μάθουν για την ανακύκλωση, να σέβονται το θαλάσσιο περιβάλλον και τέλος να ενημερωθούν για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, βλέποντας από κοντά πώς παράγεται η αιολική ενέργεια και πώς λειτουργούν τα φωτοβολταϊκά, μαθαίνοντας επίσης πώς μπορούν να συμβάλλουν όλοι στην πράσινη ανάπτυξη.

stroumfakia kidom allou fun park 4

Εκπλήξεις θα έχει;

Καλέ ναι; Γίνεται Kidom του Allou! Fun Park! χωρίς εκπλήξεις; Όλα τα παιδιά θα φύγουν από το Kidom στρουμφοχαρούμενα, με πολλές γνώσεις και ένα στρουμφοδώρο!

Θες κι άλλα;

Όχι, δεν νομίζω! Σίγουρα σε έπεισα. Και σίγουρα αν πας κάποιο απόγευμα Παρασκευής ίσως να με βρεις εκεί μαζί με την κόρη μου.

Επιπλέον πληροφορίες πριν φύγεις για το Kidom του Allou! Fun Park!

stroumfakia kidom allou fun park 3

Στις 25 & 26 Ιουνίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Στρουμφ, τα Στρουμφάκια θα γιορτάσουν τα γενέθλιά τους στο Kidom! Μια μεγάλη γιορτή με πολλές εκπλήξεις θα μας περιμένει όλους για να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε αγαπημένες μουσικές των Στρουμφ (Μη με ξυπνάς απ΄ τις έξι είναι το αγαπημένο μου)!

Όλα αυτά στο πιο ασφαλές περιβάλλον! Γιατί το Kidom αξιολογήθηκε και έλαβε βεβαίωση ελέγχου Safe Restart από την TUV Hellas (TUV Nord) για την ασφαλή λειτουργία του και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει απέναντι στον Covid-19.

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

  • Δες το αναλυτικό πρόγραμμα για τις εμφανίσεις των ηρώων στο www.allou.gr
  • Να θυμάσαι έχει δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
  • Το ωράριο Λειτουργίας τις καθημερινές είναι από τις 16:30 έως τις 00:00 & τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως τις 00:00
  • Μην ξεχάσεις να κάνεις like στην νέα Facebook σελίδα του Kidom! Μπες στο https://www.facebook.com/Kidomgr/ κάνε like, μάθε πρώτος όλα τα νέα του Kidom για εκδηλώσεις και νέα παιχνίδια και πάρε μέρος σε φανταστικούς διαγωνισμούς!
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved