Διοργανώνετε παιδικό πάρτι; Τι να αποφύγετε και τι όχι

  • Προσκαλέστε τους «όλους»
  • Μην κάνετε αιτήματα για δώρα
  • Ταΐστε τους ενήλικες
  • Μην φρικάρετε με την ακαταστασία
  • Πείτε στους επισκέπτες τι πρέπει να φέρουν
  • Μην ανοίγετε τα δώρα
  • Πείτε αντίο σε κάθε καλεσμένο καθώς φεύγει
Διοργανώνετε παιδικό πάρτι; Τι να αποφύγετε και τι όχι

Τα παιδικά πάρτι γενεθλίων, δεν είναι πάντα τόσο πετυχημένα. Γι’ αυτό το λόγο δείτε κάποια πράγματα που πρέπει και δεν πρέπει να κάνετε στο πάρτι γενεθλίων ενός παιδιού, από τη στιγμή που στέλνετε τις προσκλήσεις σας μέχρι το τέλος της γιορτής.

paidiko parti

Προσκαλέστε τους «όλους»

Εάν για παράδειγμα από την ομάδα του ποδοσφαίρου του γιού σας δώσετε πρόσκληση σε όλα τα παιδάκια εκτός από δύο, δεν θα φαίνεται καθόλου όμορφο.

Μην κάνετε αιτήματα για δώρα

«Το αίτημα για ένα πλούσιο δώρο ή η δήλωση «δώρων σε μετρητά» είναι μια μεγάλη παρενόχληση». Επειδή δείχνει έναν άνθρωπο άπληστο και υλιστή. Εάν παρέχετε έναν κατάλογο λίστας επιθυμιών, φροντίστε να συμπεριλάβετε πολλές επιλογές φιλικές προς τον προϋπολογισμό ενός μέσου νοικοκυριού.

Ταΐστε τους ενήλικες

Ναι, είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς τα πάρτι γενεθλίων των παιδιών είναι καλές ευκαιρίες για τους ενήλικες να γνωριστούν, να δεθούν, να συζητήσουν για τους δασκάλους και να προγραμματίσουν ραντεβού για να παίξουν μαζί τα παιδιά τους. Οι ενήλικες δεν μπορούν να τρώνε, μόνο ότι έχετε σερβίρει στους μικρούς μας φίλους.

Μην φρικάρετε με την ακαταστασία

Είναι βέβαιο ότι κάτι θα πάει στραβά κατά τη διάρκεια του πάρτι, ανεξάρτητα από το πόσο έχετε προσπαθήσει να σχεδιάσετε μια τέλεια ημέρα για το παιδί σας που γιορτάζει. Όταν εμπλέκονται τα παιδιά, θα συμβούν καταστροφές, θα χυθεί φαγητό, θα σκάσουν μπαλόνια -- όλα είναι μέρος του προγραμματισμού του πάρτι γενεθλίων. Όταν συμβεί αυτό, προσπαθήστε να διορθώσετε την κατάσταση, αλλά μην αναστατώνεστε. Το παιδί σας και οι καλεσμένοι σας θα καταλάβουν αν φαίνεστε αναστατωμένος.

Πείτε στους επισκέπτες τι πρέπει να φέρουν

Μην ξεχάσετε να αναφέρετε στην πρόσκληση πράγματα που πρέπει να πάρουν οι γονείς των παιδιών. Αν το πάρτι του παιδιού σας έχει ένα τραμπολίνο στο οποίο πρέπει να φοράνε κάλτσες, βεβαιωθείτε ότι οι καλεσμένοι σας το γνωρίζουν. Εάν το πάρτι του παιδιού σας γίνεται σε μέρος με πισίνα, τότε βεβαιωθείτε ότι υπενθυμίζετε στους επισκέπτες να φέρουν αντηλιακό, πετσέτες, μαγιό κτλπ. Εάν έχετε πινιάτα, φροντίστε να φέρουν οι καλεσμένοι σας τσάντες για να πάρουν μαζί τους τα ζαχαρωτά.

Μην ανοίγετε τα δώρα

Ποιο παιδί θέλει να καθίσει ακίνητο για να δει ένα άλλο παιδί να ανοίγει ένα σωρό παιχνίδια με τα οποία δεν θα μπορεί να παίξει; Μπορεί επίσης να είναι άβολο, καθώς η αξία του δώρου μπορεί (και συνήθως κρίνεται) από άλλους παρευρισκόμενους γονείς. Επομένως, περιμένετε οι καλεσμένοι σας να φύγουν για να ανοίξετε τα δώρα!

Πείτε αντίο σε κάθε καλεσμένο καθώς φεύγει

Μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε προσωπικά κάθε παιδί και γονέα που ήρθαν. Ως οικοδεσπότης, θα πρέπει να στέκεστε δίπλα στην πόρτα καθώς οι άνθρωποι φεύγουν, ώστε να μπορείτε να ευχαριστήσετε τον καθένα ξεχωριστά.

Με πληροφορίες από: cafemom.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved