Καλοκαιρινό παιδικό πάρτι: Ιδέες για να γιορτάσετε ξεχωριστά τα γενέθλια του παιδιού σας (pics +vid)

Οργανώστε ένα τέλειο καλοκαιρινό παιδικό πάρτι.

Καλοκαιρινό παιδικό πάρτι: Ιδέες για να γιορτάσετε ξεχωριστά τα γενέθλια του παιδιού σας (pics +vid)

Το καλοκαίρι είναι από τις καλύτερες εποχές για πάρτι. Μπορεί να γίνει σε μεγάλη βεράντα, σε κήπο, σε παραλία, σε παιδική χαρά, ακόμα και στην πυλωτή της πολυκατοικίας.

Το μειονέκτημα - ίσως το μοναδικό κατά την άποψή μας - είναι ότι πιθανόν πολλά από τα παιδάκια που θα θέλατε να καλέσετε απουσιάζουν για διακοπές. Όμως, και αυτό μπορεί εν μέρει να λυθεί, αν φροντίσετε να γνωρίζετε ποια παιδάκια θα αναχωρήσουν για κατασκηνώσεις, παππούδες ή camp και πότε. Έτσι, πιθανόν να χρειαστεί να μεταθέσετε την ημερομηνία των γενεθλίων προκειμένου το παιδί σας να έχει στο πάρτι του τους φίλους ή τις φίλες του.

Αν λοιπόν το παιδί σας πρόκειται να έχει σύντομα τα γενέθλιά του, τότε μπορείτε να του χαρίσετε ένα αξέχαστο πάρτι, άκρως καλοκαιρινό.

Οι ιδέες είναι τόσες πολλές που δεν θα ξέρετε ποια να επιλέξετε. Φρούτα εποχής, όπως το καρπούζι, κλασικά τα φλαμίνγκο, που πάνε και στα παιδικά πάρτι, κοχύλια, γοργόνες (για τα κορίτσια), θαλάσσια σπορ, είναι κάποιες από τις επιλογές, που μπορείτε να κάνετε. Και να τις επιλέξετε είτε ως σχέδια στην τούρτα, είτε σε cupcakes και μπισκότα, είτε στη διακόσμηση του χώρου.

Στη gallery αλλά και το βίντεο που ακολουθεί θα δείτε αρκετές ιδέες για το καλοκαιρινό πάρτι του παιδιού σας

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Φωτογραφίες: Instagram #summerkidsparty

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved