Deco: 10 σταρ του Χόλιγουντ μάς δείχνουν τα δωμάτια των παιδιών τους και παίρνουμε ιδέες (pics)

Οι σταρ του Χόλιγουντ μάς βάζουν στα υπνοδωμάτια των παιδιών τους κι εμείς παίρνουμε ιδέες διακόσμησης.

Deco: 10 σταρ του Χόλιγουντ μάς δείχνουν τα δωμάτια των παιδιών τους και παίρνουμε ιδέες (pics)

Είναι εκκεντρικοί, έχουν χρήμα και τα υπνοδωμάτια των παιδιών τους είναι σαν εκείνα που βλέπουμε στις σελίδες των περιοδικών. Μπορούμε να πούμε ότι είναι και καλύτερα. Η διακόσμηση σε κάποια παιδικά δωμάτια είναι επηρεασμένη από την εκκεντρικότητα των διάσημων γονιών, ενώ άλλα μοιάζουν απλά παραμυθένια.

Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να δανειστούμε ιδέες από τους διάσημους και να διακοσμήσουμε ανάλογα το δωμάτιο των παιδιών μας. Ας δούμε, κάποια που μας άρεσαν περισσότερο.


Beyonce, Blue Ivy

paidika domatia star 3

Αν και η διάσημη τραγουδίστρια πολλές φορές αγγίζει την υπερβολή σε ο, τι έχει να κάνει με την κόρη της, στο παιδικό της δωμάτιο όταν ήταν μωρό, επέλεξε μία πιο λιτή και απέριττη διακόσμηση. Το ροζ επικρατούσε στον χώρο, η κούνια ήταν λευκή, ενώ οι ρωσικές κούκλες κοσμούσαν τη συρταριέρα.

Mariah Carey, Moroccan & Monroe

paidika domatia star 6

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι υπερβολική και στη διακόσμηση του παιδικού δωματίου των διδύμων της, που μπροστά του τύφλα να έχει το… Μπάκινχαμ! Ωστόσο, κρατάμε τον ουδέτερο συνδυασμό των χρωμάτων για δωμάτιο διδύμων και τα μεγάλα λούτρινα που δεσπόζουν στον χώρο.


Kelly Ripa, Lola

paidika domatia star 7

Λιτό, απέριττο και πολύ κοριτσίστικο το βρεφικό δωμάτιο της κόρης της. Είναι βγαλμένο σαν από παραμύθι, έχοντας ζωγραφίσει στον τοίχο ένα κάστρο. Από τα δωμάτια που μας άρεσαν πολύ και μπορούμε να αντιγράψουμε!

Jessica Alba, Heaven

paidika domatia star 8

Πολύ κοριτσίστικο είναι και το δωμάτιο της δεύτερης κόρης της ηθοποιού. Το ροζ κυριαρχεί στον χώρο, ενώ στον τοίχο εκτός από αυτοκόλλητα, υπάρχουν και πολλά καδράκια.

Δείτε στην παρακάτω gallery, περισσότερα παιδικά δωμάτια.

Πηγή: mydomain.com, cuckooland.com

Διαβάστε επίσης

Deco: Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο με λουλούδια (pics)

Διακόσμηση παιδικού δωματίου: Απίθανες ιδέες για αγόρια «κολλημένα» με το ποδόσφαιρο (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved