Πέντε μικρές ιδέες για τις τελευταίες πινελιές στον χριστουγεννιάτικο στολισμό

Μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και όλοι έχουμε – λογικά – στολίσει. Ωστόσο, μέχρι να τελειώσει η όμορφη αυτή περίοδος, όλο και κάτι θα μας λείπει από το στολισμό.

Πέντε μικρές ιδέες για τις τελευταίες πινελιές στον χριστουγεννιάτικο στολισμό

Και όλο και κάτι θα προσθέτουμε σε αυτόν. Είτε κάποια νέα κεράκια, είτε κάποιες extra μπάλες στο δέντρο, είτε κάποια διακοσμητικά. Αν ανήκετε και εσείς σε αυτήν την κατηγορία, σας έχουμε κάποιες μικρές ιδέες για τις τελευταίες πινελιές, στον χριστουγεννιάτικο στολισμό σας.

  1. Στρώστε στο τραπέζι σας ένα κόκκινο χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντιλο. Ή αν σας αρέσουν τα πετσετάκια στα έπιπλα, στρώστε, επίσης με γιορτινά σχέδια και χρώματα.
trapezi stolismos

2. Βάλτε έξω από την πόρτα σας ένα χριστουγεννιάτικο χαλάκι

3. Δώστε μία χριστουγεννιάτικη νότα και στην κουζίνα σας. Αν έχετε τραπέζι, στρώστε κι εκεί ένα χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντηλο. Επίσης, θα βρείτε πολλές πετσέτες κουζίνας, σε χριστουγεννιάτικα σχέδια. Επιλέξτε τις, θα σας φτιάξει η διάθεση

xristoygenniatikes petsetes

4. Αγοράστε χριστουγεννιάτικες πιατέλες για να βάλετε σε αυτές τα γλυκά σας: μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες κ.α. θα βρείτε σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

5. Στο γιορτινό τραπέζι, δώστε μία χριστουγεννιάτικη πινελιά. Οι χαρτοπετσέτες είναι η νούμερο ένα επιλογή. Επιλέξτε πολύχρωμες (κόκκινες ή πράσινες είναι εκείνες που προτιμούν οι περισσότερες) ή με χριστουγεννιάτικα σχέδια. Θα ενθουσιαστούν και τα παιδιά. Επίσης, μπορείτε να βάλετε (αν είναι μεγάλο και διαθέτετε χώρο) κηροπήγιο ή να βάλετε μικρά γκι, δίπλα σε κάθε σερβίτσιο

Διαβάστε επίσης

Πενήντα ασυνήθιστες ιδέες για χριστουγεννιάτικο στολισμό

Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Εβδομήντα ιδέες για να στολίσετε τις γιορτές κάθε γωνιά του σπιτιού σας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved