Δωμάτια διάσημων μωρών: Πάρτε ιδέες και διακοσμήστε το βρεφικό δωμάτιο (pics)

Δωμάτια μωρών: Κλέψτε αυτές τις ιδέες για βρεφική διακόσμηση δωματίου και ετοιμάστε ένα υπέροχο δωμάτιο για να καλωσορίσετε το νέο μέλος της οικογένειά σας.

Δωμάτια διάσημων μωρών: Πάρτε ιδέες και διακοσμήστε το βρεφικό δωμάτιο (pics)

Απαλά χρώματα με το λευκό να κυριαρχεί. Δημιουργήστε έναν γαλήνιο χώρο που θα φιλοξενήσει τα μικρά σας κοριτσάκια, όπως έκανε και η Daphne Oz.

dapne 1
dapne 2
dapne 3
dapne 4
dapne 5

Δωμάτιο για μωρό αγόρι: Κάντο όπως η Tori Spelling

Γέννησε το 5ο της παιδί και έβαλε τον πήχη ψηλά. Αντί να δημιουργήσει ένα κλασσικό βρεφικό δωμάτιο, προτίμησε να πάει το βρεφικό desigh ένα βήμα παραπέρα. Το πράσινο χρώμα του μαλαχίτη, κυριαρχεί σε όλο το δωμάτιο και όχι τυχαία. Ο μαλαχίτης είναι το αγαπημένο πέτρωμα της γνωστής σταρ. «Είμαι θαυμάστρια του "παλιού" στυλ (μοντέρνο και vintage μαζί). Ο μαλαχίτης είναι το αγαπημένο μου πέτρωμα. Πάντα ενέπνεε αυτό το πέτρωμα τη δημιουργικότητά μου και τη θετική μου ενέργεια. Αυτό ήθελα να το μοιραστώ με τον γιο μου!».

tori1
tori2
tori3
tori6
tori7

Δωμάτιο για μωρό αγόρι: Κάντο όπως η Molly Sims

Ο γιος της είναι μόλις 7 μηνών και εκείνη διακόσμησε το παιδικό δωμάτιο πριν μερικούς μήνες. Το δωμάτιο όπως η ίδια είπε ήθελε να εμπνέει «Ευτυχία» και όπως μπορείτε να δείτε τα κατάφερε. Το λευκό, το πορτοκαλί, το γαλάζιο και τα ξύλινα έπιπλα κυριαρχούν στο χώρο.

paidiko domatio molly sim 7
paidiko domatio molly sim 2
paidiko domatio molly sim 4
paidiko domatio molly sim 5
paidiko domatio molly sim 6

Δωμάτιο για μωρό κορίτσι: Κάντο όπως η Tamera Mowry-Housley

Αν θες να έχεις ένα ξεχωριστό μα συνάμα μοντέρνο και χαρούμενο δωμάτιο, τότε σίγουρα θα μιμηθείς την Tamera. Η ηθοποιός δημιούργησε ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο για την μικρή της κόρη, Ariah Talea και δεν σου κρύβουμε ότι μας άρεσε πολύ. οι αποχρώσεις που κυριαρχούν δύο. Λευκό και ροζ.

domatio moron tamera 2
domatio moron tamera 1
domatio moron tamera 3
domatio moron tamera 4
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved