5 ιδέες διακόσμησης για φιλικά προς το παιδί ...μπάνια!

Αν έχετε μικρά παιδιά, μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας λίγο πιο... παιχνιδιάρικο!

5 ιδέες διακόσμησης για φιλικά προς το παιδί ...μπάνια!

Υπάρχουν ιδέες που θα βοηθήσουν τα παιδιά σας να γινουν πιο συνεπή και πιο τακτικά, καθώς φυσικά και πιο ανεξάρτητα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε στη ζωή σας, χρώματα και σχήματα!

1. Βάλτε τις οδοντόβουρτσές τους σε χαρούμενες θήκες ή κουτάκια, με τα ονόματά τους, τους ήρωές τους ή ό,τι άλλο νομίζετε ότι θα κάνει γοητευτικό το πλύσιμο των δοντιών τους!

cutie cubbies

2. Πάρτε ένα σκαμνάκι για να φτανει τόσο τον νιπτήρα όσο και τη λεκάνη, για να μπορεί να πηγαίνει χωρίς τη βοήθειά σας. Αν βρείτε, προτιμήστε τα πτυσσόμενα που γίνονται επιπεδα όταν θέλετε να τα κρύψετε.

Super Stool

3. Βάλτε μια πολύχρωμη κουρτίνα στο μπάνιο!

235

4. Πάρτε ενα τρελό ουρακοτάγκο ή αλλο τερατάκι να διακοσμεί το καλάθι των απλύτων και πείτε τους ότι πρέπει να τον ταϊζουν ρούχα... ώστε να μη τα πετάνε στο πάτωμα.

235

5. Μοιάζει με χταπόδι, αλλα κρατάει σφιχτά όλα τα μπουκάλια σας. Εξιοκονομεί χώρο αλλά και βοηθά τα παιδιά να ρίχνουν όσο αφρόλουτρο και σαμπουάν θέλουν κατευθείαν στα χέρια τους, χωρίς να το βγάζουν, να τους αναποδογυρίζει, να μη μπορούν να το πιάσουν, να τους γλιστράει, να τους πέφτει κτλ.. Θα το βρείτε στο ιντερνετ.

235
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved