Deco: Minimal χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για εκείνους που δεν αγαπούν την «υπερπαραγωγή!»

Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που αντιλαμβάνονται το Χριστουγεννιάτικο στόλισμα σαν υπερπαραγωγή με στολίδια σε κάθε μικρή γωνία (όπως εγώ!) μάλλον δε θα βρείτε εφαρμογή στο σημερινό θέμα!

Deco: Minimal χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για εκείνους που δεν αγαπούν την «υπερπαραγωγή!»

Ωστόσο οι σύγχρονες deco τάσεις μας κατευθύνουν σε minimal διακόσμηση! Απαλές γραμμές, αφαιρετική απεικόνιση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στολίδια με κλαδιά, γκι και ρόδια, και μικρές λεπτομέρειες σε σημεία που αναδεικνύονται ώστε να δώσουν τον γιορτινό τόνο!

IMG 3338 3
IMG 3340 3

Σε αυτή την περίπτωση επικεντρωθείτε στο λευκό ή το ασημί χρώμα για να κάνετε ήπια τη διακόσμηση. Εδώ μπορείτε να βάψετε και ήδη υπάρχοντα στοιχεία (κουκουνάρια, κλαδιά, βάζα, στολίδια) πιο ανοιχτόχρωμα, και δώσετε ένταση μόνο με λίγα στοιχεία κόκκινου!

IMG 3332 3
IMG 3333 3
IMG 3334 3

Σε κάθε περίπτωση, αν ταιριάζει με το ύφος του χώρου σας, και κυρίως με τα γούστα σας το minimal ύφος στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι μια πρόταση που δημιουργεί ηρεμία στο χώρο. Ταιριάζει σε κατοικίες και commercial χώρους, αλλά την ιδανική εφαρμογή του βρίσκει σε χώρους γραφείων.

IMG 3335 3
IMG 3336 3

Καλή διακόσμηση!

Τυχόν απορίες σας μπορείτε να μου στέλνετε εδώ!

Mαγδα Κ. Μαυρίκη
Αρχιτέκτονας μηχανικός
www.mamaproject.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved