Το μυστικό να κρεμάσετε το στεφάνι χωρίς να καταστρέψετε την πόρτα

Το hack που έγινε viral στο TikTok.

Μαργαρίτα Νικολάου
Το μυστικό να κρεμάσετε το στεφάνι χωρίς να καταστρέψετε  την πόρτα
Bigstock

Δεν έχει σημασία τι πόρτα έχετε. Είτε ξύλινη, είτε αλουμινίου, είτε σιδερένια, αυτό το hack όχι μόνο δεν θα καταστρέψει την πόρτα σας αλλά θα σας βοηθήσει να κρεμάσετε εύκολα, γρήγορα και μάλιστα σε όποιο ύψος θέλετε το στεφάνι σας.

Το στεφάνι συνήθως είναι το διακοσμητικό που πολλοί επιλέγουν για να στολίσουν την πόρτα τους την περίοδο των γιορτών. Δυστυχώς όσο όμορφα και αν έιναι τα στεφάνια, είναι δύσκολο να τα κρεμάσει κανείς χωρίς να χαλάσει την πόρτα του. Θυμηθείτε την τελευταία φορά που χρησιμοποιήσατε ταινία διπλής όψης ή τη φορά που αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε ζεστή κόλλα σιλικόνης.

Το viral hack με τη βέργα κουρτίνας μπάνιου για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Για να σας βοηθήσουμε, βρήκαμε το viral hack που κάνει θραύση στο TikTok και που θα σας βοηθήσει να κρεμάσετε το στεφάνι στην πόρτα σας (ή όποια άλλη σύνθεση θέλετε) με εύκολο τρόπο, χωρίς να δεινοπαθείτε να βγάλετε την κόλλα μετά το τέλος των Χριστουγέννων.

Πώς θα κρεμάσετε το στεφάνι

Αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι, εμείς θα σας δείξουμε τον πιο εύκολο. Με ένα αυτοκόλλητο γαντζάκι που θα κρεμάσετε από την εσωτερική πλευρά της πόρτα, ανάποδα.

Δείτε το hack στο βίντεο που ακολουθεί.

Διαβάστε περισσότερα χριστουγεννιάτικα άρθρα στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε

xristougenniatiko-afieroma-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved