Ιδέες για να ανανεώσετε το δωμάτιο της έφηβης κόρης σας

Προτάσεις για δωμάτια έφηβων κοριτσιών.

Ιδέες για να ανανεώσετε το δωμάτιο της έφηβης κόρης σας

Ιδέες για εφηβικά δωμάτια

Bigstock

Βρίσκεστε σε εκείνη την περίοδο της εφηβείας, όπου η κόρη σας μεταμορφώνεται από μικρό παιδί σε εφηβάκι που μάλιστα έχει άποψη. Αρχίζει σιγά σιγά να πειραματίζεται με το στιλ, τα ρούχα, τα μαλλιά, το μακιγιάζ και έτσι είναι η τέλεια ευκαιρία να ζητήσετε να σας βοηθήσει στην ανανέωση του δωματίου.

Αρκετές έφηβες περνούν την περισσότερη από την ώρα τους στο δωμάτιό τους. Κάποιες φορές νομίζετε ότι έχουν εξαφανιστεί, από την ησυχία που επικρατεί στο σπίτι.

Ζητήστε την γνώμη τους

Πριν αρχίσετε να αλλάζετε διακόσμηση και χρώματα στο δωμάτιο του έφηβου παιδιού σας ρωτήστε το τι του αρέσει. Είναι σημαντικό το δωμάτιο να έχει χαρακτηριστικά από την προσωπικότητας της κόρης σας. Εξάλλου εκείνο θα περνά τον περισσότερο χρόνο εκεί και όχι εσείς.

Λάβετε υπόψη όλα όσα του αρέσουν: χόμπι, χρώματα, σχέδια, καλλιτέχνες.

Ιδέες για να εμπνευστείτε

Υπάρχουν τόσο όμορφες ιδέες εκεί έξω για να εμπνευστείτε και επίσης υπάρχουν και διακοσμητικά σε πολύ καλές τιμές.

Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες που βρήκαμε εμείς για εσάς.

Ήρεμο και σικάτο

Αρχίστε από τους λευκούς τοίχους και τα μαύρα διακοσμητικά. Το άσπρο και το μαύρο είναι από τα πιο περιζήτητα χρώματα και αυτό γιατί συνδυάζονται άψογα.

Τοίχος με φωτογραφίες

Ένα σημαντικό κεφάλαιο στην περίοδο της εφηβείας είναι η φιλία. Οι έφηβοι λατρεύουν να βγάζουν φωτογραφίες με τους φίλους τους και να τις έχουν στο δωμάτιό τους. Ένα απλός τρόπος για να έχουν φωτογραφίες στον τοίχο τους είναι αυτός που βλέπετε παραπάνω. Τα φωτάκια και κάποια άλλα boho διακοσμητικά θα το κάνουν ακόμη πιο όμορφο.

Φτίαξτε έναν τοίχο με θέμα το χόμπι του

Αν το έφηβο παιδί σας ασχολείται με κάτι που λατρεύει πολύ, τότε θα πρέπει με κάποιο τρόπο να εκφράζεται αυτή η αγάπη μέσα από το δωμάτιό του. Παίζει κιθάρα; Φτιάξτε βάσεις στον τοίχο για την κιθάρα του ή τις κιθάρες του. Κάνει μπαλέτο; Βάλτε σε ράφια τα μπαλετίνια και τις πουέντ που έχει χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια ή σε κάδρα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Λαμπάκια, λαμπάκια, λαμπάκια

Τα λαμπάκια μπορούν να κάνουν το πιο αδιάφορο δωμάτιο ενδιαφέρον και μαγικό.

με πληροφορίες από το kidspot.co.nz

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved