Ανοιξιάτικη διακόσμηση για το παιδικό δωμάτιο - Πάρτε ιδέες

Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο με χρώματα και ανοιξιάτικα μοτίβο.

Ανοιξιάτικη διακόσμηση για το παιδικό δωμάτιο - Πάρτε ιδέες

Παιδικό δωμάτιο σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις .

Instagram /maeandco__/

Η άνοιξη είναι η εποχή που θέλοντας και μη κάνουμε μια μικρή ανανέωση στο σπίτι.

Τα παπλώματα μαζεύονται, το ίδιο και τα χαλιά, τα καλοκαιρινά παίρνουν τη θέση τους στις ντουλάπες, οι κουρτίνες πλένονται ή αντικαθίστανται από καινούργιες, διαφανείς και πιο δροσερές.

Παιδικό δωμάτιο

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το παιδικό δωμάτιο . Μαζί με την αλλαγή χειμερινά – καλοκαιρινά κάνετε και ένα καλό ξεκαθάρισμα με τι χρειάζεται το παιδί και τι όχι, κι ακολουθεί το φρεσκάρισμα.

Αν δεν είναι απαραίτητο, δεν χρειάζεται να βάψετε το δωμάτιο. Ωστόσο, ανάλογα με το φύλο του παιδιού έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες…παρεμβάσεις που θα το ανανεώσουν.

https://www.instagram.com/p/CrxfSyBvQZO

Floral γράμματα

Επιλέξτε διακοσμητικά γράμματα για το παιδικό δωμάτιο σε έντονα και ζωηρά χρώματα. Για το κοριτσίστικο δωμάτιο τα γράμματα με λουλούδια είναι ιδανικά για την πόρτα ή τον τοίχο.

https://www.instagram.com/p/CrxFmolIBfC

Πολύχρωμα μαξιλάρια

Από τις πιο οικονομικές λύσεις είναι τα διακοσμητικά μαξιλάρια σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με τις μαξιλαροθήκες του παιδιού.

https://www.instagram.com/p/CrtcQ_XMjfr

Ταπετσαρίες

Οι ταπετσαρίες ή τα αυτοκόλλητα τοίχου με δέντρα, φυτά, λουλούδια δημιουργούν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο του παιδιού. Εκτός των άλλων το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/Crxuo43y9Qp

Κουρτίνες

Ίσως ο πιο οικονομικός τρόπος για να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιο του παιδιού. Ανάλογα την ηλικία και το φύλο διαλέξτε φωτεινές, ανοιξιάτικες κουρτίνες που θα δώσουν χρώμα στο χώρο. Κάντε μια έρευνα αγοράς και θα βρείτε αρκετά οικονομικές κουρτίνες.

https://www.instagram.com/p/CrtA6l7I8me
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved