Διακόσμηση σπιτιού: Μικρά σημεία που ξεχνάτε να διακοσμήσετε

Υπάρχουν ορισμένα σημεία μέσα στο σπίτι που σπάνια τα διακοσμείτε. 

Διακόσμηση σπιτιού: Μικρά σημεία που ξεχνάτε να διακοσμήσετε
Instagram @bernadettagalas

Μην αγνοείτε τους μικρούς χώρους του σπιτιού όταν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή.

Μερικές φορές το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναδιατάξετε τα έπιπλα έτσι ώστε να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα σε όλο το σπίτι ή να διακοσμήσετε σημεία που μέχρι σήμερα δεν είχατε σκεφτεί.

Ας δούμε ποια είναι αυτά:

Περβάζι παραθύρου

Το περβάζι παραθύρου είναι ένα σημείο που σπάνια διακοσμεί ο περισσότερος κόσμος. Όμως τοποθετώντας γλαστράκια με φυτά, κεριά ακόμα και καθρέφτη, θα το αναδείξετε ενώ ο χώρος θα ομορφύνει.

https://www.instagram.com/p/CoRNJe_tbbC

Σκάλα

Αν έχετε σκάλα, εκμεταλλευτείτε τον χώρο κάτω από αυτή. Ανάλογα με τον χώρο που υπάρχει, τοποθετείστε ένα μικρό τραπέζι, ένα ράφι με μερικά βιβλία ή μια πολυθρόνα.

https://www.instagram.com/p/CgQ2-1JKKYZ

Κρεβάτι

Αν η κρεβατοκάμαρά σας είναι μεγάλη, τοποθετείστε στα πόδια του κρεβατιού ένα παραλληλόγραμμο έπιπλο που μπορεί να αξιοποιηθεί ως βιβλιοθήκη ή αποθηκευτικός χώρος.

https://www.instagram.com/p/CojmrlWrxQh

Είσοδος σπιτιού

Πέρα από την κλασική κρεμάστρα ή ένα μικρό έπιπλο για να ακουμπάτε τα κλειδιά σας, στην είσοδο του σπιτιού τοποθετήστε έναν ολόσωμο καθρέφτη ή μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου. Θα δώσουν χρώμα και θα ομορφύνουν το συγκεκριμένο σημείο.

https://www.instagram.com/p/CdoX1AbLXZT

Ντουλάπια

Συνήθως πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας υπάρχει χώρος που μένει ανεκμετάλλευτος ή δεν αξιοποιείται σωστά. Τοποθετήστε καλαίσθητα καλάθια ή κουτιά που μέσα θα έχετε αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε συχνά.

https://www.instagram.com/p/CofwcsDLfgZ
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved