Tips για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σαλονιού την άνοιξη

  • Αλλάξτε τα μαξιλάρια του καναπέ
  • Βάλτε λουλούδια παντού
  • Αλλάξτε τις κουρτίνες
  • Επενδύστε στα διακοσμητικά αντικείμενα
  • Διακοσμήστε τον χώρο με ψάθινα καλάθια
Tips για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σαλονιού την άνοιξη
Unsplash.com / Maarten Deckers

Η άνοιξη είναι το μεταβατικό διάστημα από τον χειμώνα στο καλοκαίρι και είναι γεμάτη φως και χρώματα. Είναι ευκαιρία τα την εποχή αυτή μαζί με το κατέβασμα των καλοκαιρινών ρούχων να ανανεώσετε και τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω tips.

Αλλάξτε τα μαξιλάρια του καναπέ


https://www.instagram.com/p/CdIZUhOICMD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορείτε είτε να αγοράσετε άλλα μαξιλάρια ή απλώς άλλο χρώμα μαξιλαροθήκες. Επιλέξτε έντονα ή πιο παστέλ χρώματα θα δείτε δεν είναι μία ασήμαντη ή απαρατήρητη αλλαγή στον χώρο, δεδομένου ότι ο καναπές αποτελεί και το βασικό έπιπλο. Αντίστοιχα, μπορείτε να αγοράσετε και κάποιο ριχτάρι σε άλλο χρώμα.

Βάλτε λουλούδια παντού


https://www.instagram.com/p/Cc8a0cKMqqE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από το τραπεζάκι του σαλονιού μέχρι το τραπέζι της τραπεζαρίας, τη βιβλιοθήκη, το σύνθετο. Τα λουλούδια δίνουν χρώμα και έναν αέρα φρεσκάδας στο σπίτι και τώρα την άνοιξη υπάρχουν σε αφθονία. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας και μοιράστε τα σε βάζα.

Λουλούδια μπορείτε να βάλετε και στο τζάκι που έτσι και αλλιώς για το επόμενους μήνες δεν θα το ανάψετε.

Αλλάξτε τις κουρτίνες


https://www.instagram.com/p/CdIKOFLta5v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τις κουρτίνες έτσι και αλλιώς καλό είναι να τις κατεβάζουμε και να τις πλένουμε ανά κάποια διαστήματα και τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Μέχρι να φρεσκάρετε τις παλιές σας κουρτίνες μπορείτε να τις αντικαταστήσετε με άλλες πιο ανοιχτόχρωμε και όχι βαριές.

Επενδύστε στα διακοσμητικά αντικείμενα


https://www.instagram.com/p/Cc3LYaHJMuY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα διακοσμητικά αντικείμενα, όταν δεν υπερφορτώνουν το σπίτι, μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη διακόσμηση του σαλονιού. Επιλέξτε διακοσμητικά όπως βάζα, κηροπήγια και άλλα, σε διάφορα χρώματα και γιατί όχι, με ιδιαίτερα patterns.

Διακοσμήστε τον χώρο με ψάθινα καλάθια


https://www.instagram.com/p/CdGqAWWpnTd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα ψάθινα καλάθια θα κάνουν θα δώσουν μία boho πινελιά στη διακόσμηση του σπιτιού και θα φέρουν το καλοκαίρι στο σπίτι ακόμα πιο νωρίς. Εάν είναι μεγάλο, μπορείτε να το τοποθετήσετε δίπλα στον καναπέ και να βάλετε μέσα περιοδικά ή εφημερίδες. Εάν είναι μικρότερο, μπορείτε να το διακοσμήσετε πάνω σε τραπέζι ή και σε κάποιο ράφι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved