Ρουστίκ διακόσμηση βρεφικού δωματίου (εικόνες)

Ιδέες για μαμάδες που θέλουν ένα απλό και συνάμα μοντέρνο, όμορφο και διαχρονικό στιλ για το βρεφικό δωμάτιο του παιδιού σας.

Ρουστίκ διακόσμηση βρεφικού δωματίου (εικόνες)
instagram @ littlecowpokesco

Το ρουστίκ χαρακτηρίζεται από την απλότητα, τη φυσικότητα σε συνδυασμό με το παλιό. Ρουστίκ για παράδειγμα μπορεί να χαρακτηριστεί ένα σπίτι στην εξοχή, ένα σπίτι στην Τοσκάνη ή ένα καταφύγιο σε κάποιο βουνό.

Συνήθως χρησιμοποιούνται υλικά όπως το ξύλο, το τούβλο ή οι πέτρες που μπορούν να συνδυαστούν όμορφα με μια σιδερένια κούνια, ένα μάλλινο χαλί ή άλλα χειροποίητα διακοσμητικά.

Αν και κάποιος όταν ακούει τη λέξη "ρουστίκ" στο μυαλό του έρχεται μια "βαριά διακόσμηση" στην περίπτωση του βρεφικού δωματίου αυτό δεν ισχύει.

Δείτε παρακάτω μερικές όμορφες προτάσεις για να πάρετε μια ιδέα.

Όταν η ρουστίκ διακόσμηση συναντά την boho


https://www.instagram.com/p/CCFI-USBHMP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το δωμάτιο του Easton είναι απλό και συνάμα εντυπωσιακό με τον τρόπο που οι γονείς του διάλεξαν να συνδυάσουν την ρουστίκ με την boho διακόσμηση.

Ένα ροντέο στο βρεφικό δωμάτιο


https://www.instagram.com/p/B_Fl73cHgyu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε αυτό το δωμάτιο κυριαρχεί το ξύλο. Όπως βλέπετε το πάτωμα είναι ξύλινο και κομμάτια ξύλου τοποθετήθηκαν στη μέση του τοίχου και γύρω από τα παράθυρα.

Ένας μικρός Cowboy


https://www.instagram.com/p/CIOOmQCpg5S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν δεν σας "τρομάζουν" τα σκούρα χρώματα στον τοίχο, τότε μπορείτε να εμπνευστείτε από αυτό το παιδικό δωμάτιο. Είναι ίσως ένα από τα καλύτερα παραδείγματα για ρουστίκ διακόσμηση βρεφικού δωματίου.

Ξύλινες σανίδες στον τοίχο


https://www.instagram.com/p/CSe1oRCrMoQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν θέλετε να δώσετε μια ρουστίκ νότα στο παιδικό δωμάτιο δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε ξύλινες σανίδες στο δωμάτιο αντί για αυτοκόλλητα ή ταπετσαρίες.

Δείτε περισσότερες όμορφες ιδέες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved