Μαντώ Γαστεράτου:Το πάρτι για τη γιορτή του γιου της είχε απίθανη διακόσμηση

Πάρτι με θέμα το εργοτάξιο: Με ένα απίθανο πάρτι γιόρτασε την ονομαστική γιορτή του γιου της, Γιώργου.

Μαντώ Γαστεράτου:Το πάρτι για τη γιορτή του γιου της είχε απίθανη διακόσμηση

Πριν λίγες μέρες ο "Γιώργαρος" -όπως τον φωνάζει η Μαντώ Γαστεράτου- είχε την τιμητική του, καθώς γιόρταζε. Γι' αυτό και η μαμά Μαντώ που τον λατρεύει και κάνει τα πάντα για εκείνον, φρόντισε να διοργανώσει το πιο εντυπωσιακό πάρτι.

Τα παιδιά δεν γιορτάζουν μόνο στα γενέθλιά τους, γιορτάζουν και το όνομά τους, γι' αυτό και σαν γονείς μπορούμε να τους οργανώνουμε πάρτι δυο φορές μέσα στον χρόνο. Κάποιοι γονείς, τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ίσως και να γελάτε. Αλλά ο εορτασμός της ονομαστικής εορτής των παιδιών τείνει να γίνει τάση, ακόμη και στην χώρα μας.

Πάρτι εργοτάξιο - Φορτηγά, μπουλντόζες και αυτοκίνητα

paidiko parti ergotaxio mpoulntozes geranoi 1

Ο μικρός Γιώργος μάλλον είναι ξετρελαμένος με τις μπουλντόζες, τα φορτηγά και τους γερανούς, για αυτό και η μητέρα του, διάλεξε αυτό το θέμα για να γιορτάσει το όνομα του μικρούλη.

Κάπως έτσι λοιπόν η Μαντώ, γέμισε το σπίτι με δομικά οχήματα, εργαλεία, υλικά και πολλές λιχουδιές.

Κάντε το όπως η Μαντώ Γαστεράτου

Αν θέλετε να διοργανώσετε και εσείς ένα πάρτι με θέμα το εργοτάξιο, δεν έχετε παρά να δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό για να πάρετε ιδέες.

Από τα μπισκότα, τα cakepops, τις χαρτοπετσέτες, τα μπαλόνια, τη διακόσμηση γενικότερα και φυσικά τις προσκλήσεις, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved